Reteaua Corect

Noi achizitii in Aparare pentru trupele Fortelor Navale

Scris de newsreporter in 16 august 2016 la 12:50, in Social. 36 vizualizari Intra in discutie Taguriachizitii, aparare, licitatia, trupele Fortelor Navale shortlinkhttp://crct.ro/noIQ

Doua licitatii pentru modernizarea Vedetelor Fluviale si achizitia de ambarcatiuni RHIB pentru trupele Fortelor Navale au fost publicate de catre Romtehnica pe portalul de achizitii publice. Licitatia pentru modernizarea motoarelor de pe cele 5 vedete fluviale blindate are o valoare estimata la circa 13,7 milioane de lei, iar licitatia pentru 12 noi ambarcatiuni gonflabile cu coca rigida de tip RHIB pentru 14 persoane are o valoare estimata de circa 20,3 milioane lei, transmite HotNews.ro, citand portalul resboiu.ro.

Sursa imagine: ziuaconstanta.ro

Ministerul Apararii prin Compania Nationala Romtehnica, a publicat pe portalul de achizitii, e-licitatie.ro, doua anunturi de participare care au in vedere modernizarea Vedetelor Fluviale si achizitia de ambarcatiuni RHIB, noteaza portalul resboiu.ro.

In primul anunt al licitatiei restranse sunt solicitate oferte pentru modernizarea sistemului de propulsie al Vedetelor Blindate, Fortele Navale avand in dotare cinci astfel de nave. Pretul estimat este de 13,7 milioane RON fara TVA, livrarea urmand sa aiba loc pe parcursul a 27 de luni, locul de livrare este Braila, baza flotei fluviale.

Potrivit caietului de sarcini, motoarele ar urma sa aiba minim 1.200 Cai Putere, sa propulseze nava cu o viteza maxima de 31 km/h si sa asigure o raza de giratie maxima de 50 m. 

A doua licitatie publicata de Romtehnica vizeaza achizitia de pana la 12 ambarcatiuni de tip RHIB (barca gonflabile cu coca rigida) pentru 14 persoane. Achizitia are o valoare estimata de circa 20,3 milioane de lei, pe parcursul a 40 de luni, locul de livrare fiind Constanta.

In martie, Ministerul Apararii a demarat licitatia pentru modernizarea fregatelor din clasa T22R - Fregatele Regele Ferdinand si Regina Maria. Contractul estimat la 839 mil. lei, fara TVA (circa 188 milioane de euro) vizeaza dotarea fregatelor "Regele Ferdinand" si "Regina Maria" cu sisteme de rachete antiaeriene, rachete antinava si sisteme de tunuri si/sau rachete pentru aparare contra rachetelor antinava, dar si cu senzori cu performante superioare (radare, electronooptici si sonar tractat).

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.