Reteaua Corect

Nicușor Plicușor, denunțat pe magazinul Cocor

Scris de newsreporter in 26 septembrie 2020 la 12:36, in Social. 460 vizualizari Intra in discutie Taguribec, biroul electoral central, magazinul cocor, nicusor dan shortlinkhttp://crct.ro/nwIA

Biroul Electoral al Sectorului 3 a constatat miercuri, 23 septembrie 2020, incalcarea prevederilor din Hotararea Autoritatii Electorale Permanente nr. 4/2020 privind aprobarea Ghidului finantarii campaniei electorale la alegerile pentru autoritatile administratiei publice din data de 27 septembrie 2020. Concret, Biroul Electoral al Sectorului 3 a admis sesizarea unei femei si a decis ca Nicusor Dan a aplicat la sediul sau de campanie de la Magazinul Bucuresti bannere care nu respecta caracteristicile impuse de lege (foto 2). Drept urmare, Politia Romana a fost sesizata si trimisa la sediul lui Nicusor Dan pentru a dispune inlaturarea bannerelor nelegale si sa aplice sanctiunile prevazute de lege, daca este cazul, scrie Luju.ro.

Iata un fragment din Hotararea Biroului Electoral al Sectorului 3 (vezi facsimil):

 


 

 

“Prin adresa inregistrata la Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 3 – Sectorul 3 cu nr. 262 din data de 22.09.2020, ora 10.36, doamna (…) ne aduce la cunostinta ca Nicusor Dan aplica bannere care nu respecta caracteristicile impuse de lege la magazinul Bucuresti.

 

(…)

Avand in vedere ca potrivit pozei atasate de catre doamna (…) candidatul la functia de primar al Primariei Municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a folosit banner autocolant, care nu este permis a fi folosit in campania electorala, se constata o incalcare a art. 25 alin. 4 lit. d din Hotararea nr. 4/2020.

 

(…)

 

Admite sesizarea si constata incalcarea disp. art. 25 alin. 4 lit. d din Hotararea Autoritatii Electorale Permanente nr. 4/2020 privind aprobarea Ghidului finantarii campaniei electorale la alegerile pentru autoritatile administratiei publice din data de 27 septembrie 2020.

 

Sesizarea Politiei Romane pentru a dispune inlaturarea bannerelor autocolante ce fac obiectul prezentei si pentru a verifica daca sunt indeplinite conditiile legale pentru aplicarea unei sanctiuni”.

 

 


 

Nicusor, pe magazinul Cocor

 


 

Altfel, Nicusor Dan a suferit o umilinta de proportii vineri seara, 25 septembrie 2020. Mai exact, pe magazinul Cocor, vizavi de sediul de campanie a lui Nicusor Dan, a aparut mesajul: "#Trafic de influenta #Caine" (foto 1 si 3)Evident, cu trimitere la interventiile pe care Nicusor Dan le-a facut la Primaria Sectorului 4, pentru a opri demolarea unei constructii ilegale a afaceristului Mihai Mitrache, zis “Caine”. Caz in care DNA deja a inceput urmarirea penala in rem (click aici pentru a citi).

De asemenea, si in alte locuri din Bucuresti, pe panouri publicitare, a aparut acelasi mesaj "#Trafic de influenta #Caine" (foto 4)precum si mesajul "Je suis panarama", dupa ce Nicusor Dan si-a catalogat contestatarele drept "panarame" (foto 5).

 

Luju.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.