Reteaua Corect

Nicușor Dan: Capitala va avea trei mari probleme

Scris de newsreporter in 22 octombrie 2020 la 12:11, in Social. 467 vizualizari Intra in discutie Taguribucuresti, capitala, iarna, nicusor dan, probleme shortlinkhttp://crct.ro/nwQo

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a acuzat joi că "în mod deliberat” se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni, prin întârzierea preluării mandatului său, din cauza a zeci de contestații depuse de PSD, scrie HotNews.ro.

  • "În mod deliberat se pregătește o iarnă grea pentru bucureșteni în ceea ce privește serviciul de încălzire, tocmai pentru ca, în stilul binecunoscut, PSD să dea vina pe noua administrație că nu e în stare să rezolve problemele orașului”, a spus Nicușor Dan într-o conferință de presă susținută în fața Primăriei Capitalei, unde a anunțat că preluarea mandatului de primar va mai întârzia, după ce au fost 52 de apeluri în instanță.
Întrebat ce înseamnă o iarnă grea, Nicușor Dan a răspuns: "Bucureștiul va avea trei mari probleme în zilele imediat următoare: criza medicală, criza căldurii și apei calde și criza financiară. Când am vorbit de iarna grea, m-am referit la criza căldurii și apei calde, pentru că acolo este nevoie de niște măsuri preliminare, de stocuri de materiale pentru intervenții de urgență, de pregătirea unor echipe de intervenții și nu am informații că lucrurile acestea se întâmplă”.


Conducerea Termoenergetica va fi schimbată

 

Nicușor Dan a mai spus că Termoenergetica a fost un eşec de la momentul înfiinţării sale, datoriile acesteia către ELCEN fiind de o jumătate de miliard de lei şi a anunțat că directorul companiei va fi schimbat din funcţie.

 

“Termoenergetica este o companie a Primăriei, a municipalităţii, acolo există o adunare generală care este constituită în mare parte din consilierii generali, care numeşte un Consiliu de Administraţie care la rândul lui numeşte un director executiv. Imediat ce Consiliul General va fi constituit, noua majoritate va schimba componenţa Adunării Generale, deci ulterior a Consiliului de Administraţie şi a directorului Termoenergetica”, a afirmat Nicuşor Dan.
Întrebat ce îi reproșează directorului Termoenergetica, Dan a răspus: “La întrebarea asta trebuie să îi întrebaţi pe sutele de mii de bucureşteni care nu au avut apă caldă vara asta şi mulţi dintre ei care nu au căldură zilele astea. Termoenergetica a fost un eşec de la momentul înfiinţării sale, un eşec pe partea financiară, datoriile sale sunt undeva la jumătate de miliard de lei către ELCEN, un eşec pe ceea ce înseamnă reparaţii la infrastructură şi schimbarea infrastructurii şi cei 680 de metri pe care i-au raportat, asta a fost rezultatul lor”.

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.