Reteaua Corect
Adrian Severin

Miza sărbătorii Sfântului Andrei

Scris de Adrian Severin in 28 noiembrie 2020 la 13:04, in Social. 714 vizualizari Intra in discutie TaguriBOR, covid, miza, sarbatoare, sfantul andrei shortlinkhttp://crct.ro/nx0X

Cel mai naiv și cel mai ateu dintre români trebuie și poate să înțeleagă că mizele luptei care se dă în aceste zile în comuna Ion Corvin din județul Constanța, Arhiepiscopia Tomisului, nu este nici combaterea pandemiei Covid 19 nici calitatea comunicării dintre stat și BOR, ci instaurarea sau refuzul dictaturii și distrugerea sau păstrarea identității naționale.

Printr-o coincidență pe care, desigur, creștinii o numesc Dumnezeu iar agnosticii întâmplare cu forță de simbol, o bătălie decisivă se dă tocmai în jurul altarului dedicat Ocrotitorului sacru al României. Prostia și neam prostia autorităților de la Constanța, proiecție locală a prostiei și neam prostiei guvernanților de la București, sunt perdeaua de ceață care face mai dificil de observat adevăratul chip al primejdiei și adevăratul premiu al confruntării.

 

Nu trebuie să fii credincios și nici să îi admiri pe preoții și ierarhii BOR pentru a pricepe că biruința celor cu credință în Dumnezeu pe frontul micii comune dobrogene înseamnă biruința democrației, adică a poporului, și biruința valorilor noastre spirituale specifice, fără de care neamul dispare dizolvat în masa gelatinoasă a celor fără identitate. Principalul nostru vrăjmaș acum nu este virusul, ci sunt forțele antidemocrate și antinaționale de la Constanța, din București, din Iași, din Timișoara, din Cluj și de pretutindeni.

 

De virusul SARS-CoV 2, s-a dovedit, cei mai mulți scapă. De virusul dictaturii, de cel al uniformizării culturale și de cel al necredinței, odată contaminați, nu scapă nimeni. Uitați, deci, de “războiul cel mic” și mergeți la “războiul cel mare”! Chiar dacă unii îl vor pierde pe primul, cu toții îl vom câștiga pe cel de al doilea. Căci în noi este număr și putere; puterea copleșitoare a celor fără de putere. Dacă cel de al doilea va fi pierdut, chiar și cei care îl vor câștiga pe cel dintâi își vor dori să fi fost învinși.

 

Naziștii au spus că oamenii trebuie să le accepte măsurile criminale întrucât ele sunt “spre binele lor”. Bolșevicii au distrus trupuri și suflete, deopotrivă, sub cuvânt că este spre “binele poporului”.

 

Nu vă mai lăsați seduși de aceste minciuni! Nu acceptați binele de tinichea, sacrificând binele de aur.

 

Nimeni nu știe mai bine decât noi care este binele nostru. Oricum nu vom afla asta de la năimiții intereselor străine, fără neam și fără Dumnezeu. Și în orice caz, nu putem admite că binele nostru stă în moartea libertății și a identității noastre.

 

Nu vă fie frică! Îndrăzniți! Puteți învinge răul!

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.