Reteaua Corect

Misterul zborului MH370 ar putea fi elucidat după o nouă descoperire

O nouă descoperire ar putea ajuta la elucidarea misterului zborului MH370, considerat cel mai mare mister aviatic din istorie. Un pescar a găsit o altă bucată din avion, ceea ce ar putea conduce la găsirea unor răspunsuri mai clare, relatează Știripesurse.

Noi dovezi au apărut în cazul avionului Boeing 777 care aparținea Malaysia Airlines, la bordul căruia se aflau 239 de pasageri. Acesta a dispărut de pe radar la scurt timp după ce a decolat în luna martie a anului 2014, de pe Aeroportul Internațional din Kuala Lumpur, având ca destinație Beijing.

În apropiere de Peninsula Malay și Strâmtoarea Malacca, avionul a dispărut de pe radare, în urma manevrei de întoarcere la 180 de grade. Nici măcar trupurile pasagerilor nu au fost recuperate, însă tot mai multe dovezi ies la suprafață.

Cel mai mare mister aviatic ar putea fi rezolvat în urma noilor dovezi

Un pescar din Madagascar a descoperit recent o trapă a trenului de aterizare, iar din investigație reiese că ușa respectivă a fost avariată de la interior spre exterior. Acest lucru înseamnă că era deschisă în momentul impactului, scrie playtech.ro.

„Posibilitatea realistă ca trenul de aterizare să fi fost coborât indică un pilot activ și o încercare de a se asigura că avionul se va scufunda pe cât de repede posibil după impact. Combinația între viteza mare de impact și trenul de aterizare extins arată intenția clară de a ascunde orice urmă a coliziunii”, se arată în raportul efectuat de experții în aviație Blaine Gibson și Richard Godfrey.

Investigația mai arată că flapsurile nu erau deschise în totalitate, așa cum ar trebui să fie în cazul în care pilotul unui avion ar încerca să salveze pasagerii. „Prăbușirea zborului MH370 nu a fost sub nicio formă o aterizare blândă în ocean”, au mai scris experții.

Prieteni ai pilotului au afirmat că acesta era singuratic și trist, iar unii specialiști afirmă că acesta suferea de depresie clinică. Specialistul Godfrey a scris într-un raport că manevrele făcute de către pilot indică faptul că acesta ar fi dorit să nu lase nicio dovadă despre locul spre care se deplasa.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.