Reteaua Corect

Mircea Dinescu desființează GDS și dă de pământ cu Augustin Lazăr

Scris de newsreporter in 19 aprilie 2019 la 08:13, in Social. 37 vizualizari Intra in discutie TaguriAugustin Lazăr, GDS, mircea dinescu shortlinkhttp://crct.ro/nukd

Mircea Dinescu a declarat, pentru B1 TV, că a cerut Grupului pentru Dialog Social (GDS) să-i fie șters numele din lista de fondatori, deoarece este o ”rușine fără margini” faptul că acest grup l-a premiat pe Augustin Lazăr, în condițiile în care acesta, din postura de procuror în perioada comunistă, a refuzat eliberarea din închisoare a unor deținuți politic, relatează Știripesurse.ro.

„Am aflat zilele astea și evident că nu-mi venea să cred, cum nu-mi vine să cred că, după ce i s-a dat premiul lui Lazăr, nerușinarea acestui domn e atât de mare, încât bagatelizează și aruncă nu în derizoriu, ci într-o chestie cumplită... el decernează, la rândul lui, celor cărora le-a prelungit închisoarea cu doi ani. E o bătaie de joc fără de margini!

Își meritau soarta domnii de la GDS. Ar trebui să-și schimbe numele, că numai dialog social nu mai e acolo.

Tot e ceva că, în sfârșit, după 30 de ani, se mai discută despre crimele de pe vremea aia, pentru că și procesul ăsta cu Revoluția, în care trei generali morți și bătrânul Iliescu sunt băgați într-o oală și cam asta a fost revoluția... Nu se suflă un cuvânt despre oamenii care au fost împușcați, despre răniții care au fost împușcați în spital și care au fost apoi făcuți cenușă. Au fost atâtea povești lamentabile și mincinoase despre aceste zile, încât acea revoltă, care a fost spontană și extraordinară după 50 de ani de comunism, a fost mânjită cu noroi ani de zile. Și toate pe teoriile foștilor activiști securiști.

Ei s-au umplut de rușine și de ridicol, pentru că exact după ce au aflat, aveau un frumos prilej să-și pună cenușă în cap, să spună că au greșit cu acest om, că nu au știut că dizidenților le-a dat câțiva ani de închisoare.

Știți care e treaba cu acest individ? El a lăsat să plece acasă criminalii, hoții de buzunare, mă rog... tâlhari, dar le-a prelungit exact acestor domni, care unii au scris o poezie, alții o scrisoare către Lech Walesa, astea erau crimele lor.

Era un ticălos care voia să facă o mare carieră pe vremea comunismului și el se mândrește cu asta, căci, cu mare dragoste de sine, și-a publicat calificativele din 1985 și până în 1989. Numai foarte bine!

A făcut numai rău acest tovarăș!”, a declarat Mircea Dinescu, pentru B1 TV.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.