Reteaua Corect

Minivacanţa de 1 Mai: Zeci de mii de tineri se află zilele acestea pe litoral

Zeci de mii de tineri se află zilele acestea pe litoral, în miniacanţa de 1 Mai, pentru ei fiind pregătite festivaluri de muzică, gastronomice şi de bere, întreceri de maşini şi multe concerte, cele mai aglomerate staţiuni fiind şi în acest an Mamaia şi Vama Veche, scrie Mediafax.

În Mamaia şi Vama Veche se află mai bine de 30.000 de persoane.

Petrecerile s-au ţinut lanţ începând de vineri seară, când s-a deschis şi sezonul de clubbing şi de petreceri, iar staţiunile Mamaia şi Vama Veche au fost luate cu asalt, muzica pentru toate gusturile răsunând în boxe. Tinerii au cântat şi dansat până în zori, oprindu-se numai cât să se deplaseze într-un alt club, pentru un nou val de petreceri.

După ce au încercat să admire răsăritul de soare, mulţi dintre turişti au rămas să se plimbe pe plajă. S-au găsit şi temerari care s-au scăldat în mare, un act de curaj şi bravadă pentru că temperatura apei este foarte scăzută şi nici în aer nu sunt prea multe grade Celsius.

Conform unor cifre estimative, prezentate de către hotelieri, peste 20.000 de persoane au ales Mamaia şi în zona Mamaia Nord - Năvodari, pentru zona de cluburi, iar alte peste 10.000 de tineri au optat pentru libertatea şi nonconformismul din Vama Veche.

Din păcate, în celelalte staţiuni, de la Eforie până în Costineşti, şi de la Olimp la Saturn, puţini au fost cei care au ales să-şi petreacă această minivacanţă, aici mergând în special familiile cu copii, care au fost tentate de ofertele all inclusive, de plaja primitoare şi de liniştea din aceste zone. La rândul lor, constănţenii au încercat să scape de frenezia şi aglomeraţia din staţiune şi au mers să se plimbe pe faleza de la Cazino
Evenimentele, petrecerile şi concertele vor continua şi luni şi marţi, cu noi şi noi tentanţii pentru tinerii de pe litoral.

Şi pentru ca distracţia tinerilor să se desfăşoare fără evenimente nedorite, câteva sute de poliţişti şi jandarmi au intrat de vineri în dispozitiv.

Echipaje de patrulare ale poliţiei rutiere cât şi cele de siguranţă publică, dar şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sunt prezente în majoritatea zonelor cu flux important de turişti. În total, peste 800 de angajaţi ai Ministerului de Interne, plus echipaje de jandarmi, acţionează începând din zona staţiunii Mamaia şi până la Vama Veche, în vederea asigurării unui sistem integrat de prevenire şi combatere a criminalităţii stradale şi pentru desfăşurarea în condiţii optime de siguranţă a activităţilor din această perioadă.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.