Reteaua Corect

Minciunile lui Arafat - Cum fuge acum de răspundere Komandantul Acțiunii

Scris de newsreporter in 29 decembrie 2021 la 09:42, in Social. 630 vizualizari Intra in discutie Taguridecizii, EVZ, interviu, lucian duta, miniciuni, pandemie, raed arafat shortlinkhttp://crct.ro/nyVq

Raed Arafat, în cadrul unui interviu acordat doctorului Lucian Duță și transmis de EVZ, a declarat în repetate rânduri, în mod eronat, chiar mincinos, inducând opinia publică în eroare, faptul că nu acesta decide cu privire la măsurile dispuse în timpul pandemiei.

Din păcate pentru domnia sa, documentele obținute de mine, semnate de domnia sa în calitate de comandant al acțiunii, îl contrazic și confirmă ceea ce tot spun de aproape doi ani de zile. Anume că Raed Arafat se ascunde, când îi convine, în spatele grupului fantomatic de comunicare strategică, grupului tehnico științific și Comitetului Național pentru Situații de Urgență, iar când nu îi convine, același Arafat își arogă puterea de a cenzura jurnaliști, detașa medici, evacua spitale, carantina comune, achiziționa izolete, echipamente medicale, teste medicamente, etc. 
Primul caz flagrant consemnat prin documentul intitulat Ordinul Comandantului Acțiunii numărul care prevedea evacuarea în creierii nopții a pacienților proaspăt operați, a pacienților în stare gravă, de la Spitalul Clinic de Ortopedie și Traumatologie Foișor, la ordinul lui Raed Arafat 
Al doilea caz flagrant - detașarea, prin Ordinul Comandantului Acțiunii numărul, a rezidenților de la Farmacie la DSP unde trebuiau să efectueze anchete epidemiologice. Iarăși vorbim despre o decizie abuzivă, având în vedere faptul că rezidenții farmaciști nu sunt de specialitate și că detașarea s-a făcut prin încălcarea legii, adică prin forță majoră, și nu cerându-le rezidenților farmaciști acordul privind detașarea acestora. 
În această enumerare trebuie să amintim al treilea caz, care a produs pagube incomensurabile în rândul pacienților cronici, adică ordinul criminal semnat de Arafat privind sistarea tuturor operațiilor care nu sunt considerate urgențe și lăsarea la latitudinea medicilor decizia de a prioritiza operațiile de urgență. 
În continuare putem enumera toate cazurile privind achizițiile aberante din pandemie, izolete, echipamente medicale, ventilatoare, mai nou și testele elevilor, toate acestea fiind gestionate tot de Raed Arafat. Sau putem aminti decizia CAB de anulare a ordinului său, emis ilegal, prin care a fost prelungită cu 72 de ore carantinarea municipiului Timişoara
Tot Arafat a decis că membrii grupului tehnico științific nu trebuie cunoscuți de opinia publică, întrucât grupul tehnico științific nu are personalitate juridică, însă grupul este condus chiar de Raed Arafat. Deci și prin urmare, nicio decizie nu poate trece dacă nu este semnată chiar de Arafat. 
 Comandantul Actiunii trebuie să știe că încă mai trăim și noi în această țară, încă avem memorie individuală și colectivă, încă există probe pe care le-am adus la cunoștința opiniei publice, care contrazic spusele de ieri ale lui Arafat.

de Iosefina Pascal

SolidNews

 


Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.