Reteaua Corect

Meteorologii au anunțat temperaturi record în București și toată țara

Scris de newsreporter in 13 octombrie 2019 la 09:57, in Social. 68 vizualizari Intra in discutie Taguribucuresti, caldura, meteorologi, prognoza, tenperaturi, vremea shortlinkhttp://crct.ro/nv7n

A venit toamna, conform calendarului, dar putem spune că suntem în plină vară, dacă ne luăm după temperaturi. După o sâmbătă călduroasă, duminică se face şi mai cald. Se ating frecvent temperaturi de 24-25 de grade, iar prin sud o să avem chiar şi 27 de grade Celsius, potrivit stirileprotv.ro, relatează Știripesurse.ro.

În Dobrogea şi Bărăgan, se anunţă încă o zi frumoasă însorită. Temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate sâmbătă.

În Moldova sudică şi în nordul în Munteniei atmosfera va fi plăcută cu mult soare şi vânt domol. Se face mai cald şi la amiază se vor înregistra 25 de grade.

Soare şi atmosferă plăcută găsim şi în nordul Moldovei şi în Bucovina. Maximele termice mai cresc puţin faţă de ziua trecută.

Se încălzeşte uşor şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Vreme bună aşteptăm şi în regiunile vestice. Soarele va străluci nestingherit de nori şi după prânz se vor înregistra 25 de grade, valori ridicate pentru luna octombrie.

Mai târziu, soarele încălzeşte atmosfera şi temperaturile ajung pe la 23 de grade în zona Sibiului. Vântul mai are unele intensificări în zona montană înaltă.

În Oltenia găsim vreme foarte frumoasă, însorită şi temperaturi agreabile, cu trei-patru grade peste cele înregistrate ieri.

Şi în ţinuturile sudice se mai încălzeşte puţin şi maximele ajung pe la 27 de grade. Cerul se păstrează curat toată ziua, iar vântul va adia plăcut.

În Bucureşti, duminică se anunţă încă o zi frumoasă! Cerul va fi curat şi vântul va sufla slab. Se face mai cald şi la amiază termometrele vor indica în jur de 27 de grade Celsius. La noapte, cerul va fi variabil minimă va ajunge pe la 9 grade însă în zona limitrofă se ating 6 grade şi vor fi condiţii de ceaţă.

La munte, va predomina vremea frumoasã şi va fi mai cald decât în mod obişnuit. Cerul va fi mai mult senin şi vântul se va înteţi pe creşte. Noaptea, pe vãi şi în depresiuni e posibil să apară ceata.

Prognoza pentru următoarele 3 zile

În Bucureşti se anunţă vreme frumoasă în următoarele zile! Duminică, cerul va fi curat şi vântul va sufla slab. Se face mai cald şi la amiază se vor înregistra 27 de grade Celsius.

Luni va fi timp frumos, soare şi un pic de ceață la începutul zilei şi pe timpul nopţii.

Şi marţi se păstrează atmosferă plăcută, deşi temperaturile coboară puţin.

Miercuri mai scad valorile termice şi se vor apropia de normalul perioadei. În orele dimineţii mai apar ceva nori la altitudine joasă sau va fi ceata dar peste zi va predomina vreme frumoasă.

La munte, va predomina vremea frumoasã şi va fi mai cald decât în mod obişnuit. Cerul va fi mai mult senin şi vântul se va înteţi pe creşte. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, pe vãi şi în depresiuni e posibil să apară ceata.

Luni, apar câţiva nori de vreme bună, iar regimul termic rămâne destul de plăcut.

Şi marţi va fi soare şi neobişnuit de cald pentru acesta perioadă. Aşadar, urmează o perioadă cu vreme foarte frumoasă.

Miercuri va predomina vremea frumoasã şi o să fie în continuare mai cald decât în mod obişnuit. Dimineaţa, dar mai ales noaptea, pe vãi şi în depresiuni, pe suprafeţe mici se îşi va face apariţia ceata, potrivit stirileprotv.ro.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.