Reteaua Corect

Mesajul ministrului Educației, înainte de începerea școlii

Scris de newsreporter in 12 septembrie 2020 la 11:40, in Social. 430 vizualizari Intra in discutie Tagurimesaj, ministrul educatiei, Monica Anisie shortlinkhttp://crct.ro/nwEw

Cu doar două zile înainte de începerea anului școlar și în contextul în care guvernul a aprobat abia vineri banii pentru achiziționarea de laptop-uri și a dispus conectarea școlilor la internet, ministrul Educației Monica Anisei susține că guvernul și-a făcut treaba, scrie Hotnews.ro.

”Vă asigur că s-au luat toate măsurile necesare pentru a continua procesul educațional în cele mai bune condiții”, a transmis responsabilul guvernamental. În plus, ea susține că niciodată învățământul nu a beneficiat de atâta atenție și ”poate că era nevoie de momentul zero pentru ca România să redescopere importanța educației și a rolului profesorului”.

”În toată această perioadă am fost în permanentă legătură cu unitățile de învățământ din întreaga țară. În ultima videoconferință, desfășurată astăzi, am primit asigurări că unitățile de învățământ sunt pregătite pentru a-și primi copiii, începând de luni, 14 septembrie”, a transmis Anisie, într-o postare pe Facebook.

Ea mai precizează că luni colegii diriginți și învățătorii vă vor anunța programul pe care îl vor avea elevii.

”Am promis că vom anunța în timp util toate informațiile, detaliile, măsurile necesare pregătirii unui nou an școlar sigur pentru copiii noștri. Ne-am ținut de cuvânt! Niciodată școala nu a beneficiat de atâta atenție și poate că era nevoie de momentul zero pentru ca România să redescopere importanța educației, a rolului profesorului, a misiunii acestuia, aceea de a crea valorile unei societăți”, a adăugat ea.

Ministrul mai afirmă că alături de echipa sa face tot ce îi stă în putină pentru ca educația să continue. ”Așadar, să nu uităm de realul obiectiv al școlii, de nevoile educaționale și emoționale ale elevilor noștri, cărora, noi, cadrele didactice ne-am dedicat viața. Alături de întreaga mea echipă facem tot ce ne stă în putință pentru educație! Educația trebuie să continue!”.

Vineri, ministrul Educaţiei spunea că nu mai înţelege nimic din ceea ce se întâmplă în jurul său,pentru că ”orice intenţie bună este interpretată de toţi cei fără de greşeală”, iar "toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluţii”. "Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni?", se întreaba Anisie.

Monica Anisie le răspundea astfel, pe Facebook, celor care au criticat-o pentru incertitudinea în care începe școala și pentru întârzierea cu care au fost stabilite și comunicate măsurile dispuse de autorităţi.

HotNews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.