Reteaua Corect

La TVR incep concedierile colective

Scris de Alina Olteanu in 04 septembrie 2012 la 11:07, in Media. 566 vizualizari Intra in discutie Taguri5 septembrie, claudiu saftoiu, comunicat, concedieri, miercuri, SRTV, tvr shortlinkhttp://crct.ro/ni4X

In conformitate cu Programul de redresare economica a TVR, conducerea SRTv va solicita miercuri deschiderea dialogului cu partenerii sociali, consultarile urmand sa vizeze "diminuarea consecintelor concedierilor colective si stabilirea echitabila a criteriilor de selectie" a personalului necesar functionarii TVR in noua structura organizatorica, informeaza un comunicat al institutiei.

Sursa imagine: ziuaveche.ro.jpg

In data de 5 septembrie, conducerea SRTv va solicita deschiderea dialogului cu partenerii sociali. Consultarile vor viza diminuarea consecintelor concedierilor colective si stabilirea echitabila a criteriilor de selectie a personalului necesar functionarii SRTv in noua structura organizatorica.

De asemenea, incepand din 5 septembrie, conducerea executiva a Televiziunii Romane va definitiva componenta comisiilor de selectie, care vor include specialisti din interiorul si din afara TVR si reprezentantii sindicatelor, in vederea ocuparii posturilor din noua organigrama.

SRTv isi propune finalizarea acestui proces de evaluare si analiza pana la jumatatea lunii octombrie.

Toate informatiile necesare participarii salariatilor la procesul de selectie vor fi puse la dispozitia acestora, dupa finalizarea consultarilor cu partenerii sociali.

Claudiu Saftoiu, Presedintele-Director General si CA al SRTv asigura salariatii ca, pe parcursul procesului de restructurare, va fi respectata cu strictete legislatia in vigoare si vor fi puse pe primul plan calitatile profesionale ale angajatilor.

In spiritul transparentei decizionale, actiunile privind implementarea programului de restructurare vor fi comunicate neintarziat si cu maxima deschidere”, se mai arata in comunicatul postat pe site-ul TVR.

 

1.

Ultimele secunde de la TVR Info

Publicat in 16 august 2012 la 14:02

Miercuri seara, incepand cu ora 23:59, TVR Info a incetat sa mai emita. Dupa cateva minute de imagini grupate sub genericul, ironic sau nu, No Comment, emisia a fost intrerupta brusc, fara niciun anunt pregatitor.

2.

Claudiu Saftoiu, validat de Parlament in fruntea TVR

Publicat in 03 iulie 2012 la 12:53

Parlamentul i-a validat marti pe Claudiu Saftoiu, propus de PNL in functia de presedinte TVR si pe Ovidiu Miculescu, propus de PSD la sefia Radioului public. Saftoiu a primit 265 de voturi “pentru” si 5 “impotriva”, iar Miculescu 235 de voturi “pentru” si 8 “impotriva”, transmite HotNews.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.