Reteaua Corect

Masonul de la ORNISS și spălarea banilor

Scris de newsreporter in 14 octombrie 2020 la 16:17, in Social. 609 vizualizari Intra in discutie Tagurilaurentiu baranga, mason, orniss, spalarea banilor shortlinkhttp://crct.ro/nwO0

De câteva zile circulă pe net o fotografie cu Laurențiu Baranga, președintele arestat al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, echipat cu regalia masonice.

În poză sunt patru personaje. De la dreapta la stânga sunt Laurențiu Baranga, Eugen Ovidiu Chirovici, Mare Maestru până în 2010, Marian Mihăilă, pe atunci președintele Senatului Universității ”Eftimie Murgu” din Reșița, și Valentin Dinu, din Călărași.De numele fostului ofițer SIE Marian Mihăilă se leagă  un uriaș scandal din mediul universitar, o anchetă amplă privind colectarea de șpăgi de la studenți pentru a promova la Reșița. Condamnat anterior într-un dosar de corupție, Mihăilă s-a retras mult timp de Masonerie. La fel s-a întâmplat și cu Baranga, care în 2016 a primit o sentință definitivă de anulare a tuturor diplomelor de studii, în cadrul procesului unei fabrici de diplome din Teleorman, Universitatea Alexandru Ghica, din Alexandria. Cu diploma de bacalaureat și cea de studii, fabricate de ”specialiștii” de la Ghica, Baranga și-a dat licența la Universitatea Ecologică. Suspendat din ORNISS până la 1 octombrie, Baranga a fost apoi numit la conducerea ONPCSB. Mihăilă face parte, alături de mai mulți foști ofițeri de informații sau persoane cu legături cu serviciile secrete, dintr-un grup care s-a reactivat în Masonerie, după mulți ani de absență, în această primăvară, în perioada în care Stelian Nistor a fost îndepărtat de la conducerea Ritului Scoțian.Ei au contribuit apoi la încercarea de puci în Marea Lojă, îndemnând membrii Ordinului la încălcarea regulamentelor pentru a răsturna actuala conducere a MLNR.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.