Reteaua Corect

Mamei Luizei Melencu i se vor preleva luni noi probe ADN. Ce condiții a pus

Scris de newsreporter in 29 septembrie 2019 la 09:15, in Social. 29 vizualizari Intra in discutie Taguriacceptat, conditii, luiza melencu, mama, probe ADN shortlinkhttp://crct.ro/nv3k

Mama Luizei Melencu a acceptat, sâmbătă, să i se recolteze noile probe ADN. Femeia a declarat că a fost convinsă de avocat să meargă la Bucureşti şi să se supună recoltării de probe, însă a pus condiţia ca avocatul Tonel Pop să asiste la recoltare şi să fie dusă cu maşina la Bucureşti, de către anchetatori, scrie Mediafax,

„Am luat o hotărâre după ce domnul avocat a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice şi să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuţii cu familia am hotărât să fiu de acord cu condiţiile următoare: să fie de faţă domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu maşina la Bucureşti pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibilităţi materiale, mai ales că m-au amendat cu 50 de milioane vechi. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul şi trebuie să cedăm în acest moment”, a declarat Monica Melencu, pentru Antena 3.

UPDATE 17.00 Prelevarea de probe ADN de la mama Luizei Melencu, amânată pentru luni

Prelevarea de proba ADN de la mama Luizei Melencu a fost amânată pentru luni, anunţă avocatul acesteia. Totodată, reprezentanţii DIICOT au declarat, pentru MEDIAFAX, că Monica Melencu a contactat ofiţerul de poliţie spunând că este de acord cu prelevarea de noi probe.

"Din cauza stării de sănătate şi zdruncinare în care se află (n.r: Monica Melencu), din cauza faptului că se ocupă şi de tatăl dânsei aflat în spital şi pentru că este weekend, se va merge pentru a i se recolta probe luni", a declarat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, pentru MEDIAFAX.

Anterior, acesta anunţase că prelevarea de probe ADN va avea loc sâmbătă după-amiaza.

"Doamna Melencu a contactat ofiţerul de Poliţie, căruia i-a comunicat că este de acord să se deplaseze la Bucureşti cu o maşină pusă la dispoziţie de către Poliţie, pentru prelevare de probe la sediul Institutului Naţional de Criminalistică", a declarat Mihaela Porime, purtător de cuvânt DIICOT.


UPDATE 15.30 Avocatul familiei Melencu anunţă că azi vor fi prelevate probele ADN de la mama Luizei

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat, pentru MEDIAFAX, că prelevarea probelor ADN se va face în cursul zilei de sâmbătă după-amiaza, la Bucureşti, după ce mama Luizei şi-a dat acordul să fie supusă unor noi analize.

"În mod oficial s-a luat legătura între părţi cu familia şi cu avocatul s-a stabilit ca în cursul zilei de astăzi vine de bunăvoie la DIICOT Central. Se va stabili dacă i se va asigura transport sau vom găsi noi o soluţie", a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

 

Scandalul de la casa familiei Melencu

Jandarmii au mers, vineri, la casa familiei Melencu pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a spus că refuză să plece, ulterior fiind luată de Ambulanţă atât ea, cât şi tatăl acesteia şi duşi la Spitalul de Urgenţă Craiova, pe fondul unei stări de rău cauzată de stres şi de situaţia tensionată.

Mandatul a fost emis după ce mama Luizei a refuzat să se prezinte, joi, la sediul DIICOT Bucureşti pentru a-i fi prelevate probe biologice. Femeia a fost amendată, pentru refuzul ei, cu 5.000 lei.

Jandarmii şi agenţii au mers, vineri, la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a spus că refuză să plece de acasă şi, ulterior, a leşinat.

 Mediafax

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.