Reteaua Corect

Lovitură primită de Mălin Bot! Anunțul disperat al fostului jurnalist

Scris de newsreporter in 09 februarie 2018 la 12:13, in Social. 118 vizualizari Intra in discutie Taguriacte, anaf, documente, furat, jurnalist, laptop, Mălin Bot, mapa, masina, spart shortlinkhttp://crct.ro/nse6

Mălin Bot a anunțat joi că i-a fost spartă mașina și i s-a furat laptopul și o mapă cu acte din portbagaj. Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Bună, România!”, jurnalistul a declarat că este disperat pentru că în mapa respectivă avea toate actele, iar în laptop se afla toată munca sa de jurnalist din ultimii zece ani, relatează Știripesurse.ro.

„Mă pregătisem să plec către București, pusesem laptopul în portbagaj, într-o geantă în care aveam și toate documentele mele, că eu venisem pentru ANAF, care vrea să mă crucifice fiscal, și a trebuit să îmi aduc toate documentele ca să mă lămuresc cu ei. Am într-o mapă toate documentele mele, inclusiv certificatul meu de naștere, care era în geanta cu laptopul, care era pusă în portbagaj și după ea era valiza cu hainele, și portbagajul, închis. M-am oprit în centrul Timișoarei, la kilometrul zero - domul Robu, care se laudă că a pus camere peste tot, în centru nu are camere - am parcat în parcarea plătită a Primăriei, m-am dus 15 minute până în Piața Operei, la 30 de secunde distanță, ca să-mi înregistrez un comentariu legat de protestul din 6 martie, pe care noi îl organizăm la Parlament. Am filmat 15 minute. Când m-am întrors înapoi, cineva, nu știu cine, dincolo de faptul că a spart cea mai săracă mașină din toată parcarea, a desfăcut portiera din față, a desfăcut portiera din spate, a rabatat bancheta exact în locul în care era laptopul în portbagaj și a luat numai laptopul.

Polițistii care au făcut ancheta au spus că ei nu au mai avut acest mod de operare.

Cineva a vrut laptopul meu în care aveam toată arhiva mea, toate documentele, toată munca mea de jurnalist din ultimii zece ani.

Vreau să-i zic public, dacă se uită domnul cu mustață, că o să-l sune băieții, dacă el e în spate, să-i zică că n-au găsit nimic compromițător despre Mălin Bot. Deci, dacă pentru aia a fost, poate să o uite.

Bănuiesc că au încercat, prin laptop, să aibă acces la conturile mele de rețele sociale. Eu, prin telefon, am schimbat parolele imediat.

Problema este că aveam toate documentele acolo. Este un coșmar acum. Va trebui să umblu de la universitatea unde am terminat facutatea, până la primăria care mi-a eliberat certificatul de deces al mamei, din nou la ANAF. Deci e o nebunie”, a declarat Mălin Bot la B1 Tv.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.