Reteaua Corect

Liderul PMP către Voiculescu: Atenție, nu îmi vii la televizor să te plângi

Cristian Diaconescu, președintele PMP, a comentat în termeni duri conferința de presă organizată în weekend la Ministerul Sănătății, conferință la care au luat parte ministrul Vlad Voiculescu, secretarul de stat Andreea Moldovan, dar și o serie de manageri de spitale, relatează Știripesurse.

Întrebat de Silviu Mănăstire la „Dosar de politician” cum vede evenimentul și de ce nu s-a făcut o strategie ca să nu mai fie nevoie de internare în ATI pentru atât de multe persoane, Cristian Diaconescu a afirmat: „Asta voiam să răspund. Problema e în atenție în fiecare minut în ultimul an și jumătate, în lumea întreagă. Iertați-mă, am tot respectul pentru medici, nici nu vreau să îi calific pe ăia care strigau ce strigau pe la niște spitale, ăia trebuie să înfunde pușcăria. Există infracțiuni și pentru ei, dar nu de acest lucru discutăm. Discutăm de managementul sistemului. Senzația, auzind astfel de informări publice, este că acești oameni sunt sub vremi, adică vremurile sunt mult mai complicate... Atenție, nu îmi vii la televizor să te plângi! Nu vii la televizor să spui `n-ar trebui și suntem la limita groazei`, pentru că probabil cineva s-a uitat la ei și a spus, `ah, în condițiile astea, de ce să îl mai duc în spital pe al meu, îl țin acasă!`. Știți bine, lucrurile acestea nu se discută, mulți care ajung târziu la spitale, ajunși pentru că se tem de ce poate să se întâmple în spital. Or, din acest punct de vedere, spune-mi pe etape! În acest moment, ne pregătim, pentru că avem niște evaluări...”.

„Nu fac proces de intenție, este o chestiune profesională, respect această profesie extraordinar. Ministrul are din două în două ore evaluări pe masă. Așa are orice ministru, care-s evoluțiile, care e trendul, unde avem, unde avem mai mulți, unde avem mai puțini, unde este o presiune mai mare, unde putem găsi... din două în două ore! Este o instituție în întreagă care funcționează – ar trebui!”, a adăugat președintele PMP.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.