Reteaua Corect

Ipoteza nucleară

Scris de newsreporter in 09 martie 2018 la 10:50, in Social. 49 vizualizari Intra in discutie TaguriBlack Cube, DNA, FDGR, florian coldea, Klaus Iohannis, nazist, sri shortlinkhttp://crct.ro/nsmy

Dacă generalul Coldea n-a picat în dizgrație cum știm noi, ci din alte pricini, care sunt deocamdată secret de stat, se întreabă Ioan Buduca, într-o analiză publiată pe flux.md. Dacă generalului i s-a reproșat de către un serviciu secret superinfluent că a pus umărul la facerea unui președinte în dulapul căruia cu schelete se află un oscior dintr-o afacere de neiertat din punctul de vedere al acelui serviciu: o potlogărie legată de averile unei organizații naziste din România?

Dacă Black Cube*  n-a venit, la începutul anului 2015, la București, ca să umble după caii verzi de pe pereții Codruței Kovesi, ci a venit să verifice niște informații cu privire la potlogăria aceea? Cea mai bună acoperire a băieților de la Black Cube, dacă erau descoperiți, ar fi fost să declare că o spionau pe șefa DNA, la comanda cuiva care plătea un milion de dolari pentru acțiunea aceasta, și anume o spionau informatic, căci chipurile, aici la noi legea n-ar pedepsi un astfel de spionaj. Așa de naivi erau băieții, că n-au putut afla că și la noi legea pedepsește hackereala!

Mult mai plauzibil ar fi să aflăm că băieții Cutiei Negre au venit din proprie inițiativă și în interes propriu. Tot ce ține de posteritatea fostelor organizații naziste ține de interesul lor prioritar.

Dacă cineva din România ar fi pus un milion de dolari într-o geantă, desigur că acela nu putea fi decât un mafiot român aflat în ghearele DNA-ului. De ce ar lucra Black Cube pentru un mafiot? Numai că șeful Cutiei Negre a declarat procurorului DIICOT că acela nu era un mafiot, ci chiar președintele României (care ar fi avut niște îndoieli în privința înnoirii mandatului șefei DNA). Așa a declarat și a susținut că a verificat la cel mai înalt nivel identitatea presupusului comanditar.

Întoarceți totul în oglindă și veți avea ceva mult mai plauzibil: Black Cube verifica un oscior dintr-un schelet din dulapul fostului primar de Sibiu.

Ei, și? Să zicem că l-a găsit a fi mai mult decât un oscior și, de aceea, a fost sacrificat generalul care a pus umărul în campania prezidențială a fostului primar? Domnia sa n-a devenit vulnerabil: un risc de securitate națională?!

Singurul proces deschis unei entități de presă din România de urmașii lui Iohannis din FDGR (beneficiarii potlogăriei mai sus pomenite) are ca obiect chiar dezvăluirile despre potlogărie.

Dar ceea ce la noi poate avea chipul unei potlogării, pentru conștiința morală a băieților din Cutia Neagră are chipul unui legământ: și posteritatea organizațiilor naziste trebuie pedepsită exemplar.

Ipoteza mea nucleară este că președintele nostru actual va afla curând (dacă n-a aflat deja) că un al doilea mandat al său nu poate fi binecuvântat de mai marii acestei lumi. Sau… (și după aceste puncte de suspensie vine un preț!).

Ioan BUDUCA

*Notă Flux MD : Black Cube este o agenţie de informaţii particulară cu peste 100 de salariaţi şi sedii la Tel Aviv, Londra şi Paris, şi cu denumirea comercială de BC Strategy Ltd. A fost creată în 2010 de ofiţeri de informaţii israelieni şi a recrutat angajaţi de elită din cele mai secrete servicii de informaţii din Israel, Aman, Mossad şi Shin Bet. Personalul firmei este cunoscut pentru faptul că menţine relaţii strânse cu guvernul şi agenţiile de informaţii israeliene.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.