Reteaua Corect

Iosefina Pascal: Bradul anti-Covid e un pericol sanitar

Scris de newsreporter in 08 decembrie 2021 la 09:54, in Social. 430 vizualizari Intra in discutie Taguribrad, palatul copiilor, vaccin shortlinkhttp://crct.ro/nyPi

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Bradul acela era un deșeu medical, era format din reziduri periculoase. Astfel de materiale trebuie colectate, depozitate și distruse în condiții speciale, conform legii”.

Un brad format din 19.000 de doze de vaccin folosite a fost amplasat în incinta Palatului Copiilor din București duminică, 5 decembrie. Prezența acestuia a fost anunțată pe pagina de Facebook RO Vaccinare. „Este clar că avem de a face cu o încălcare a legii, iar lanțul responsabilității este foarte mare” – susține Iosefina Pascal.

Pro sănătate sau spațiu toxic?

„Este un brad altfel, pro sănătate și pro viață, fiind utilizate peste 19.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19” – se specifică în postarea de pe Facebook. Iosefina Pascal contrazice acest aspect zicând că „bradul anti-Covid este un pericol sanitar definit prin lege. Viața acelor copii a fost pusă în pericol prin atingerea acelor deșeuri”.

În acest caz, jurnalista GOLD FM este de părere că ar trebui trași la răspundere cei care au făcut acel brad, cei care au permis prezența copiilor într-un „spațiu toxic” și cei care le-au folosit imaginea pentru a face reclamă la produse farmaceutice.

Problema cea mai mare ar fi la cei care au colectat cele 19.000 de doze de vaccin și cum a fost posibil ca acestea să fi fost sustrase de la depozitare. „Este de ordinul penalului” – a adăugat jurnalista. „Acele doze au fost sustrase ilegal din gestionarea deșeurilor medicale periculoase”.

Dispariția bradului anti-Covid

Acest brad de la Palatul Copiilor din București ar fi dispărut pe parcursul zilei de marți, 7 decembrie. Doi parlamentari din grupul Alianței pentru Unirea Românilor s-ar fi dus la fața locului, iar bradul nu mai era acolo. Cu toate acestea, problema încă ar exista, căci viețile unor copii ar fi fost puse în pericol.

Iosefina Pascal îi solică explicații ministrului sănătății Alexandru Rafila pentru permiterea acestui eveniment: “Ar fi trebuit să le explicați oamenilor despre asta, domnule profesor, cum imaginea unor minori a fost folosită pentru marketing fraudulos”.

„Cum s-a ajuns aici, totuși? Cum poate Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, să facă astfel de aberații de capul lui, să-și bată joc de lege și de noi?” – se întreabă jurnalista.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.

Goldfm.ro.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.