Reteaua Corect

Incredibil: sentință redactată la 3 luni de la pensionarea judecătoarei

Sentinta prin care s-a refuzat acordarea de daune liberalului Dan Radu Rusanu apare redactata si semnata cu initialele S.M. ale judecatoarei Steliana Mihailescu de la Tribunalul Bucuresti, la trei luni dupa ce aceasta a fost pensionata la 14 ianuarie 2019 prin decret prezidential. Tribunalul Bucuresti a recunoscut pentru Lumea Justitiei ca sentinta a fost motivata la 22 aprilie 2019, dar a refuzat sa ne spuna cine a fost judecatorul care a redactat-o

Redactia Lumea Justitiei sesizeaza Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie, dar si Inspectia Judiciara, asupra existentei unor indicii temeinice ca sentinta civila nr. 2010 din 22 noiembrie 2018 (Dosar nr. 19009/3/2018) emisa de judecatoarea Steliana Mihailescu, de la Sectia a III-a Civila a Tribunalului Bucuresti - redactata si comunicata la peste 6 luni de la pronuntare - apare semnata si redactata la 22 aprilie 2019, in conditiile in care judecatoarea Steliana Mihailescu a fost pensionata prin decret prezidential la data de 14 ianuarie 2019.

Asa cum puteti vedea mai jos – (vezi facsimil 1) - pe ultima pagina a sentintei, hotararea apare ca fiind redactata de S.M., care sunt initialele judecatoarei Steliana Mihailescu. Mai mult, pe exemplarul sentintei comunicat reclamantului Dan Radu Rusanu (foto) in dreptul numelui judecatoarei Steliana Mihailescu nu apare nici semnatura acesteia, dar nici mentiunea ca sentinta in forma motivata sa fi fost redactata si semnata de vreun alt judecator al Tribunalului Bucuresti. Asa cum rezulta din adresa de comunicare a hotararii civile –(vezi facsimil) - primita de casa de avocatura DANESCU & ASOCIATII (aparatorii liberalului Dan Radu Rusanu) la data de 6 mai 2019, in josul adresei este scris cu litere mici “MV 22.04.2019 ora 10:44...” ceea ce inseamna ca adresa de comunicare a fost intocmita la 22 aprilie 2019 de grefierul Mihai Vijulie, care a facut parte din completul judecatoarei Steliana Mihailescu la data judecatii: 22 noiembrie 2018.

Citiți continuarea pe Luju.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.