Reteaua Corect

Halucinant - Judecătoarea acuzată că nu poate justifica o avere de 6 milioane euro a fost promovată

Judecătoarea Gabriela Cristina Mazilu, acuzată de Agenţia Naţională de Integritate că nu justifică peste 6 milioane de euro, a fost promovată de CSM la Curtea de Apel Bucureşti, relatează Știripesurse.

Secţia pentru judecători a CSM la Curtea de Apel Bucureşti a promovat-o pe Gabriela Mazilu începând cu ianuarie 2024, potrivit ordinii de zi soluţionate din data de 21 noiembrie 2023. CSM a aprobat transferul judecătoarei de la Tribunalul Bucureşti la Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivit portalului Curţii de Apel Bucureşti, judecătoarea Mazilu figurează deja în componenţa Secţiei a 5-a Civile de la Curtea de Apel Bucureşti, însă potrivit evidenţei judecătorilor de pe site-ul CSM, aceasta figurează la Tribunalul Bucureşti, potrivit adevarul.ro. Sursele judiciare au transmis că judecătoarea a fost delegată de câteva luni de la Curtea de Apel București, iar acum CSM a formalizat statutul ei.

La începutul lunii octombrie 2023, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) anunţa că inspectorii au constat o diferenţă nejustificată de peste 6 milioane de euro, între averea dobândită și veniturile realizate ale Gabrielei Cristina Mazilu, judecătoare la Tribunalul Bucureşti, fost magistrat la Judecătoria Sectorului 4.

În aceeași situație s-a aflat și Ionuţ-Victor Nicoreşteanu, funcţionar public cu statut special în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Inspectorii ANI au identificat o diferență de aproximativ 250.000 euro între averea dobândită și veniturile realizate.

ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către cei doi.

Judecătoarea Gabriela Cristina Mazilu şi Ionel Victor Nicoreşteanu au fost cercetaţi de DIICOT și în anul 2015 într-un dosar privind credite frauduloase luate de la BRD, în care era implicat şi omul de afaceri Remus Truică.

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.