Reteaua Corect

Gheorghiță și Cîțu promovează pe bani publici studii incomplete și trunchiate

Scris de newsreporter in 02 noiembrie 2021 la 12:42, in Social. 1033 vizualizari Intra in discutie Taguricovid, guvern, masuri, vaccin shortlinkhttp://crct.ro/nyEN

De un an și jumătate încoace pun aceeași întrebare tuturor autorităților abilitate și CUNOSCUTE: “Ce studii ați efectuat pentru a putea decide asupra măsurii X, tratamentului Y, vaccinului Z?” Răspunsul pe care l-am primit în scris era mereu același: “Nu am efectuat la nivel național nici un fel de studii, dar aveți aici link-uri de la OMS, EMA, CDC”, bla, bla, bla.

Ei bine, la aproape UN AN de zile de când a început vaccinarea, după ultimele gafe criminale privind vaccinarea cu a treia doză Moderna / Astrazeneca, Gheorghiță și Cîțu folosesc bani publici pentru a sponsoriza studii manipulatorii pe Facebook, în scopul de a dezinforma și de a induce în eroare potențialii doritori de vaccin.
După cum vedeți în poza de tip propagandă atașată mai sus, avem niște date puse alandala, fără vreo prezentare a eșantionului folosit în acest studiu, câți erau vaccinați și cu câte doze, fără prezentarea comorbidităților participanților, fără să știm dacă au participat de bunăvoie, etc.

Mai grav, însă, este faptul că datele folosite într-un studiu efectuat abia acum în octombrie 2021, sunt date din februarie-mai 2021. Adică atunci când nu erau nici 16% dintre români vaccinați cu ambele doze, cu atât mai puțin nu erau vaccinați tinerii sub 18 ani incluși în studiu, conform lui Gheorghiță.

Totodată, perioada analizată era o perioadă în care cazurile de infectare și decesele erau ÎN SCĂDERE. Adicătelea, nu mai eram pe “cocoașele” lui Nelu Tătaru.
Și, în final, NU ȘTIM CINE a efectuat acest “studiu” și ce competențe aveau, pentru că membrii CNCAV nu sunt cunoscuți în mod public, exact în aceeași manieră în care RAED ARAFAT ascunde numele și specializările membrilor Grupului Tehnico-stiintific.

Vă dezvălui eu, în premieră, că cel puțin doi membri din cadrul CNCAV NU au nicio specializare în domeniul epidemiologiei. Avem un șefuleț de la DIRECȚIA LOGISTICĂ din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență al lui Arafat și un purtător de vorbe (direcția informare și relații publice) de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Niște birocrați de-ai lui Arafat + alte persoane necunoscute dictează cursul campaniei de vaccinare a românilor și, până la urmă, au ajuns să decidă ei cine spune adevărul științifico medical și cine face “fake news”.

Articol de Iosefina Pascal

Sursa: SolidNews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.