Reteaua Corect

Gheorghe Dincă a început să vorbească: detalii TERIFIANTE povestite anchetatorilor. Reacția lui Pop

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a început să vorbească în fața anchetatorilor și le-a explicat cum le-a ucis pe Luiza și Alexandra. Dincă a spus că a întreținut relații sexuale doar cu Luiza, în timp ce cu Alexandra doar a dormit în același pat, relatează Știripesurse.ro.

Acesta a mai spus că Dincă a relatat că a întreținut relații sexuale cu Luiza Melencu, cu acordul acesteia, iar ulterior, pe fondul unei scandal, a lovit-o mortal pe fată. "Luiza a mers de bunăvoie acasă, am convins-o (...) Am lovit-o. Am încercat să o resuscitez. Am abandonat cadavrul lângă apă".

Despre Alexandra, monstrul din Caracal spune: "Alexandra mi-a făcut semn să o iau la ocazie. I-am oferit Alexandrei bani în maşină. Nu a vrut! Nu am violat-o pe Alexandra. O noapte am dormit cu ea în pat. (..) Am acţionat singur. Nu am avut complici", ar fi spus Gheorghe Dincă, informează România TV.

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei Melencu, a luat foc la auzul declarațiilor lui Gheorghe Dincă. Bestia din Caracal a declarat că nu a violat-o pe Alexandra Măceșanu, și că pe Luiza Melencu a convins-o să meargă la el acasă, iar după ce a lovit-o a încercat să o resusciteze.

"Noi toți știm că Alexandra a fost violată. Poveștile pe care le spune Dincă mă lasă rece. Încercarea lui de a scăpa de rigorile legii, nu cred că vor avea succes. Dezvoltă o apărare foarte sofisticată. Dezvoltă o apărare foarte sofisticată. (...) Am vrut să o resuscitez. Astea sunt șabloane făcute de avocați în apărarea clienților.

Noi nu cunoaștem în acest moment care este adevărul în această cauză, și DIICOT este foarte ermetic și este o chestiune de siguranță națională. Când se va evidenția că există mai multe ADN uri și piese de vestimentație și bijuterii de care Dincă nu s-ar fi lipsit va fi clar că avem mai multe omoruri", a declarat Tonel Pop la România TV.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.