Reteaua Corect

Genocid contra pensionarilor

Scris de newsreporter in 09 septembrie 2022 la 08:29, in Social. 418 vizualizari Intra in discutie Taguricoalitie, genocid, pensionari, PNL, PSD, udmr shortlinkhttp://crct.ro/nA8E

CoalițiaTrădării PSD-PNL-UDMR comite un genocid împotriva pensionarilor

O crima nu se săvârșește doar prin acțiune. Și inactiunea poate duce la o crima. Chiar o crima in masă. Un genocid!
Asta se întâmpla in acest moment: chiar acum este in desfășurare un proiect eúgenic. Un proiect prin care o categorie întreaga socială - pensionarii - este aruncată in ghearele morții. 
Pana in acest moment guvernul nu a putut acorda nici măcar 10% creștere la pensii. Asta deși inflația oficială este 16%. Iar inflația reala pentru pentru pensionari - consumatori doar de energie, alimente și medicamente - atinge cote reale de peste 40%.
Cu alte cuvinte peste 5 milioane de romani, căci atâția pensionari sunt in țara, vor intra in cea mai grea iarna economică din ultimii 32 ani cu un venit real diminuat cu 40%. Un venit deja infim, pensionarii romani având cele mai mici pensii din Europa, dar plătind unele din cele mai mari prețuri la energie, mâncare și medicamente.
Or, asta înseamnă condamnarea la moarte, la o moarte cumplita, agonizanta, a celor 5 milioane de pensionari români!Asta înseamnă ca cei de la putere comit o crima. O crima prin inacțiune, dar o crima săvârșită cu intenție directa, cu sânge rece! 
Căci Guvernul Ciuca știe ca pensionarii nu vor putea trece iarna cu pensiile astea. Cu atât mai mult cu cât din #CoalițiaTrădării face parte și PSD, partidul care a adoptat OG 135/2020 care majora punctul de pensie cu 40%. Acum tandemul Ciuca/Ciolacu nu majorează pensiile nici măcar cu 10%…Și asta înseamnă crimă!
De aceea noi, cei din #CoalițiaPentruNațiune cerem majorității guvernamentale sa pună imediat in aplicare OG 135/2020 și sa majoreze punctul de pensie cu 40%, ca unica soluție de supraviețuire pentru 5 milioane de români.
Nu aveți resurse bugetare? Impozitați Marile Averi și Afaceri!Proiectul de lege a fost deja făcut public de către #CoalițiaPentruNațiune!Plagiați ne și de data asta, așa cum ați făcut-o și cu impozitarea companiilor din domeniul energetic. Plagiați-ne, nu ne supăram.Dar făceți-o, repede!
#PentruNațiune!

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.