Reteaua Corect
Cozmin Gusa

Frații Tate și frații Muraru, ''unde-s doi puterea crește''! Dar dacă sunt periculoși sau proști?!

Scris de Cozmin Gusa in 27 ianuarie 2023 la 12:34, in Social. 530 vizualizari Intra in discutie Tagurifratii tate, muraru shortlinkhttp://crct.ro/nAO2

Țin minte încă din copilăria mea diverse nume de frați care terorizau anumite străzi sau cartiere din Câmpia Turzii, oraș muncitoresc unde Miliția intervenea rar, deci erai obligat să te aperi de unul singur, sau să intri în vreo gașcă ce-ți putea asigura protecția. Astea erau vremurile, sunt convins că mulți ați copilărit în mod similar, și-ați trăit cu frica de bătăi încasate degeaba, inclusiv de la diverși ''frați teroriști''.

Avem în actualitate două cazuri celebre de asemenea ''frați teroriști'', Tate și Muraru, pe care le analizez azi. Frații Tate, veniți din lumea violentă a kickboxingului occidental, s-au aciuat în România și-au prosperat rapid, sub protecția implicită a statutului lor de americano-britanici. Au ghicit sau li s-a spus că acest gen de cetățenii îți oferă la noi un soi de imunitate implicită, că nimeni nu prea se pune cu ditamai reprezentanții unor parteneri strategici. Și-au avut dreptate, ba chiar au fost folosiți de către șmecherii autohtoni în acțiunile lor de proxenetism, trafic sau sechestrare de persoane, toate operate sugerând sau practicând violența fizică, acum se descoperă și șantajul. Frații Tate au stat deci spate-n spate, și-au acționat împărțindu-și rolurile, funcție de talentele fiecăruia, reușind astfel să-și fidelizeze câteva sute de mii de tineri români cu creierii varză, respectiv multe milioane de tineri similari de pe planetă. Brandul de ''Frații Tate'', asumat golănește, le-a sporit aura, faima și influența, pentru că toți știm încă din copilărie, din versurile lui Alecsandri, că ''Unde-s doi, puterea crește / Și dușmanul nu sporește'' (până când au fost arestați credeam că ei sunt niște frați interlopi români pe care-i cheamă de fapt ''Țâțe'', bănuiam că cei din presă n-au pus diacritice, deci era un nume potrivit cu activitățile lor).

Celălalt cuplu de ''frați teroriști'' ce tulbură și poluează actualitatea sunt gemenii Muraru. Ei au debutat ca istorici în viața publică (și s-au consolidat fiind inclusiv isterici), protejați și folosiți de către infractorii cu gulere albe din Iași. Șmecherii moldoveni, din orașul unde am avut cea mai mare comunitate evreiască, i-au învățat pe gemeni că e o pâine albă de mâncat dacă te branduiești ca fiind vânător de antisemiți și astfel, fără ca altceva să-i recomande, gemenii au evoluat public cu succes în această postură dictată de infractorii experimentați din spatele lor. Stând tot spate-n spate, ca omologii Tate, frații Muraru au folosit în mod similar violența verbală și șantajul asupra colegilor, până au atras atenția băieților din serviciile secrete, ce aveau nevoie de unii ca ei pentru ca să edulcoreze alura lui Iohannis, ce poartă greaua moștenire de continuator al Grupului Etnic German, organizație considerată de evrei ca fiind de tip nazist. Și de-aici, ''limita a fost cerul'' pentru gemenii Muraru, care-au fost pilotați să ajungă, primul, ambasador al României în SUA, respectiv cel de-al doilea, liderul PNL Iași și consilier al prim-miniștrilor lui Iohannis pe probleme de antisemitism. Frații au căpătat astfel protecție de la niveluri mai înalte, a unor oameni ce-i manevrează cu multă dexteritate, unul dintre ei fiind Radu Ioanid, ambasadorul nostru în Israel și fost director al Muzeului Holocaustului din Washington. M-am ocupat și-am semnalat în timp cam toate aberațiile reușite de către cei doi frați, cea mai gravă fiind încercarea lor de a lipi eticheta de antisemitism pe România, nereușită din fericire. Lista isprăvilor lor antinaționale e lungă (o puteți rememora ușor), e previzibil să se adauge listei în curând și fapte de corupție dovedite, cert e că au reușit ușor să capete statutul de ''frați teroriști'' ai mediului politic, prima dată la nivelul PNL, apoi la nivelul guvernului și a clasei politice. Ultima ispravă pilduitoare este de ieri, când Muraru de la Guvern a șters pe jos cu blajinul Ciolacu, ce-a îndrăznit să citeze din Petre Țuțea, deci șeful PSD e antisemit dovedit și trebuie să-și ceară urgent scuze, în viziunea dolofanului îmbuibat cu putere de către Iohannis. Non-reacția lui Marcel Ciolacu, ce nu rămâne dator de obicei, spune totul despre imunitatea dobândită de Murari, în virtutea posturii lor de gardieni violenți, dar impostori, ai cauzelor evreimii.

Cu frații Tate treburile par rezolvate, e previzibil să nu mai iasă din arest până-n momentul condamnării în instanță, mai rămâne să vedem dacă pesediștii, al căror șef a fost umilit grav de către geamănul - consilier guvernamental, vor putea aplica fraților Muraru acțiunea descrisă tot în versurile lui Alecsandri, ''Iarba rea din holde piară / Piară dușmănia-n țară''!

Cozmin Gușă

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.