Reteaua Corect

FOX NEWS: STUDII FINANȚATE DE SUA PENTRU A CREA „VIRUȘI MUTANȚI” ÎN WUHAN ÎNAINTE DE COVID-19

Scris de newsreporter in 29 aprilie 2023 la 11:13, in Social. 438 vizualizari Intra in discutie Taguricovid, EcoHealth Alliance, fox news, sua, Wuhan shortlinkhttp://crct.ro/nBeS

Compania EcoHealth Alliance a folosit bani din impozitele cetățenilor americani pentru a cerceta „virușii mutanți” în parteneriat cu laboratorul Wuhan din China, după cum rezultă din cererile de granturi federale, relatează Fox News, potrivit Inpolitics.

Judicial Watch, un grup conservator de supraveghere, a obținut 552 de pagini de la National Institutes of Health prin Legea privind libertatea de informare despre granturi acordate EcoHealth Alliance, care includeau informații pentru cercetările efectuate de grup la Institutul de Virologie din Wuhan. O cerere de grant din 5 iunie 2013 de la EcoHealth către NIH explică planurile sale de a folosi coronavirusul liliecilor pentru a crea un virus mutant, potrivit unui document din comunicat.

NIH a oferit granturi de milioane din 2013 până în 2018 către EcoHealth Alliance.
„O analiză a acestor documente și a altora sugerează cu tărie că urmare a finanțării SUA în China și în alte locuri, cercetarea privind virusul mutant ar fi putut fi responsabilă pentru apariția pandemiei de COVID în Wuhan”, a spus președintele Judicial Watch, Tom Fitton, într-o declarație publică.

Un purtător de cuvânt al EcoHealth Alliance a declarat pentru Fox News:
„Cercetările legate de SARS efectuate de EcoHealth Alliance și Institutul de Virologie Wuhan s-au ocupat de coronavirusuri de lilieci care nu s-au dovedit niciodată că infectează oamenii, ca să nu mai vorbim că provoacă morbiditate și/sau mortalitate semnificativă la oameni. Cercetarea asupra coronavirusului liliecilor efectuată de EcoHealth Alliance și Institutul de Virologie din Wuhan nu ar fi putut declanșa pandemia COVID-19”.

La 27 mai 2014, NIH a acordat EcoHealth un grant separat de 3 milioane USD pe cinci ani pentru „Înțelegerea riscului de apariție a coronavirusului liliecilor”. Experimentele au folosit „șoareci umanizați”, adică șoareci injectați cu celule umane.

„Cercetarea pe care am sprijinit-o în China, unde coronavirusurile sunt răspândite, a căutat să înțeleagă comportamentul coronavirusurilor care circulă la lilieci, care au potențialul de a provoca boli pe scară largă”, a declarat un oficial al NIH pentru Fox News. „Datorită cercetării finanțate de NIH privind coronavirusurile, SUA a reușit să dezvolte rapid vaccinuri împotriva SARS-CoV-2 și să salveze vieți.” mai relatează postul american. (B.T.I.)

Inpolitics

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.