Reteaua Corect

Fostul preşedinte AEP, Ana Maria Pătru face dezvăluiri BOMBĂ

Fostul şef al Autorităţii Electorale Permanente (AEP) a făcut noi dezvăluiri incredibile. Într-un interviu acordat lui Dan Andronic în EVZ, Ana Maria Pătru susţine că a fost presată atât de avocatul ei, cât şi de denunţătoarea ei, Irina Socol, să depună mai multe denunţuri. Pătru susţine că a fost ameninţată că nu-şi va mai vedea copilul dacă nu va denunţa anumiţi politicieni, transmite Știripesurse.ro.

"În cazul meu punctual, nu numai că s-au ocolit prevederile legale, dar cred că, pe parcursul urmăririi penale, s-au comis chiar fapte care se constituie, la rândul lor, în infracţiuni. De la nerespectarea procedurilor, până la şantaj, ameninţare, instigare la mărturie mincinoasă sau represiune nedreaptă. Diferenţa este semnificativă: una este să te aresteze, pentru că ţi-a venit rândul să te execute şi au nevoie ca altcineva să ocupe funcţia pe care tu vremelnic o deţii, şi alta este să te aresteze şi să ţi se spună că nu-ţi mai vezi copilul dacă nu torni pe X sau pe Y.", a mărturisit Ana Maria Pătru într-un interviu acordat lui Dan Andronic.

Fostul şef al AEP susţine că cea care o presa să facă denunţuri era chiar denunţătoarea ei, Irina Socol.

"Afirm în clar acest lucru şi pot să-l dovedesc. Prietena mea, denunţătoarea Irina Socol, şi avocatul Ovidiu Bulai, care mi-a fost impus, fiind determinată să renunț la avocații pe care-i aveam angajați, plătit de ea, mi-au solicitat să fac denunţuri împotriva mai multor oameni politici, aceasta fiind condiţia pentru a-mi revedea copilul. Luaţi în considerare că asta se întâmpla în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare. (...) Avocatul mi-a cerut să-i denunţ pe Liviu Dragnea şi Sebastian Ghiţă, pe acesta din urmă văzândul doar de două ori în viaţa mea. Am fost întrebată şi de Victor Ponta, dar şi ei ştiau că nu sunt apropiată în vreun fel de fostul prim-ministru.", a dezvăluit Pătru.

"Eu nu puteam să fac denunţurile la care se aşteptau, pentru că, pur şi simplu, nu cunoşteam comiterea unor ilegalităţi. Tot ceea ce puteam să le ofer eu era parte de anecdotică legată de întâlnirile mele cu politicieni în calitate de preşedinte şi vicepreşedinte AEP. Practic, nu aveam ce să denunţ, pentru că nu cunoşteam nimic despre comiterea unor fapte ilegale.", completează ea.

Ana Maria Pătru susţine că are şi dovezi în acest sens şi că le-a pus la dispoziţia autorităţilor.

"Am depus la Comisia de control a activităţii SRI o înregistrare în care mi se cer denunţurile despre care v-am spus. Şi mai am şi altele. Vor fi probe care vor fi folosite în cadrul procesului penal de la Tribunalul Bucureşti şi sunt convinsă că presa va putea să aibă acces la ele.", a mărturisit Ana Maria Pătru.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.