Reteaua Corect

Fosta iubită a fondatorului Google rupe tăcerea

Scris de newsreporter in 18 septembrie 2019 la 09:25, in Social. 88 vizualizari Intra in discutie Taguri5g, china, fondator google, fosta iubita, Jane Doe shortlinkhttp://crct.ro/nv0c

Următorul articol este o transcriere a unui interviu cu un insider Google / Facebook / DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) care a fost realizat de un membru al Patrioților Anonimi, un grup de jurnaliști liberi, aliniați la American Intelligence Media. Persoana intervievată dorește să rămână anonimă, iar în scopul interviului va fi numită Jane Doe. Această conversație a avut loc la 1 iulie 2019. Citiți și minunați-vă..!!

Transcriptul :

  Anonymous Patriot (AP) - Vă mulțumim că ați fost de acord cu acest interviu. Putem începe cu motivul pentru care ați decis să aveți această conversație și de ce acum.
  Jane Doe (JD) - Am decis să contactez grupul tău după ce un prieten de-al meu mi-a trimis o expunere recentă despre Mark Zuckerberg (fondatorul Facebook) pe care ai făcut-o. Am crezut că a fost la timp, onest și a fost pertinent față de criza în care suntem, în legătură cu vânzarea totală de Eric Schmidt către China, a tehnologiilor avansate furate de la GoogleFacebookWhatsApp și alte platforme digitale care au ajuns să controleze agresiv toți chinezii. Cred că programul malefic al lui EricDragonfly, a fost deja implementat în America.
Îl demasc pe el pentru minciunile sale și controlul său complet de către Partidul Comunist Chinez. Eric a mințit atât de mult în ultima vreme și a recunoscut că a creat Sistemul de Credite Sociale, care guvernează acum China pentru un guvern totalitar, nemilos, de care Eric este controlat și manipulat, de președintele Xi Jinping și de Comitetul său Central. În luna mai a acestui an, Eric a spus că a despicat Internetul pentru China, astfel încât vor exista în curând două Internet-uri diferite - unul controlat de America și unul de China. Aceste lucruri sunt imorale și greșite și trebuie oprite.
  AP - Acestea sunt acuzații și afirmații foarte grave. Sincer, de ce ar trebui să credem povestea ta? De unde știi aceste lucruri despre Eric?
  JD - L-am cunoscut pe Eric din zilele lui de la Bell Laboratory când a obținut creditul pentru rescrierea analizorului lexical, Lex. Lucram la Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată (DARPA) la acel moment și m-am interesat de acest oportunist. Mi-a plăcut vagabondul, curajul lui. Când Eric a plecat la Sun Microsystems și, din nou, a câștigat creditul pentru proiectele pe care nu le-a creat, am decis să aflu ce l-a făcut să bifeze. Da, l-am ales pe Eric ca iubit să-mi dau seama ce-l făcea atât de succes. Eric și-a înșelat întotdeauna soția cu multe femei și nu cu puțini bărbați. Eram doar o alta. Dar, odată ce s-a mutat la Novell și a rezervat compania, i-am făcut o favoare invitându-l la un forum Highlands Group. Pentru cei din publicul dvs. care ar putea să nu știe despre Grupul Highlands, acesta funcționează în cadrul Biroului de Evaluare a Rețelei Inteligenței Nationale și, în esență, este grupul internațional de corporații, capitaliști de risc, informații militare și corporative, Agenția Q-Tel care folosește SAIC și Leidos ca armă corporativă. Group Highlands a fost condus de Andrew Marshall de zeci de ani și, în esență, acest grup a evaluat noi brevete, proiecte DARPA / In-Q-Tel și dorințe militare pentru arme noi. Cu toții l-am sunat pe Andrew Marshall, Yoda, pentru că el era, în principiu, "capul războinic" al Americii, al corporațiilor globale și al lumii în general.
  AP - Nimeni altcineva nu putea să știe acele detalii despre acele grupuri super-secrete. Deci, permite-mi să fiu drept. Ai fost iubita lui Eric Schimdt și l-ai prezentat celor mai notorii războinici din lume cu care ai lucrat când erai în DARPA?
  JD – Corect
  AP - Și apoi te-ai supărat pe Eric pentru că el, după părerea ta, vinde America dominației chineze prin Internet și noul program al lui Eric numit Dragonfly? Este corect?
  JD - Da. Programul lui Eric, Dragonfly a pus deja 33 de milioane de chinezi într-o închisoare digitală mai mult sau mai puțin din cauza unei platforme de credit social determinat de utilizarea digitală online. În America, acest lucru se întâmplă deja. Eric a colaborat cu Consiliul Atlantic, cu donații din partea Fundației pentru o Societate Deschisă (a lui George Soros, n.b.) și cu Laboratorul de Investigații Forensice Digital Cambridge pentru a controla Internetul înainte de alegerile din 2012, 2016 și 2018. Eric a făcut acest lucru în 2012 și 2016 prin intermediul lucrărilor de bază și a altor start-up-uri high-tech. Îi urăsc pe Hilary Clinton și pe Obama. Ambii au fost controlați de Eric și de controlorii săi. Americanii nici măcar nu știu că Eric, care dorește să fie regele lumii digitale, a adus deja aceste programe din Europa și China pe Internet pentru a controla americanii (deci ia uite dragilor de ce se vrea cu înverșunare votul online în România, n.b.).
Am o istorie atît de lungă cu Eric și cu prietenii săi falsi, că nu am timp să-ți spun totul. De exemplu, atacul agresiv asupra americanilor a venit prin Eric și Hillary, folosind pe Richard Walker, din nou, ca un șiret pentru Broadcom, care lucra cu Qualcomm, pentru a ne iradia nesfârșit de emisiile antenelor 5G de-a lungul Americii. Broadcom este China, iar planul era de a steriliza fiecare american expus la 5G înainte de a se putea face orice studiu. Apoi, China cucerește America fără să tragă o lovitură. Eric a donat 1,5 miliarde de dolari pentru a crea pentru Hillary Serviciul Digital al SUA care a încercat să controleze rezultatele alegerilor prezidențiale din 2016. Eric crede că în timpul alegerilor din 2020 va fi capabil să facă toate sistemele să colaboreze pentru a alege un democrat. Eric îl urăște pe Trump și mai mult decât orice vrea să-l distrugă. Trump stă în calea dominației chineze. De fapt, Trump distruge planurile mari ale lui Eric.
  AP – Care este Masterplanul lui Eric?
  JD - E simplu. Control total chinezesc asupra lumii. ,,Pacea mondială" digitală o numește Eric. Vezi tu, Eric e mai rău decât șantajat de chinezi. Este oribil ceea ce i-au făcut lui Eric și celor două fiice ale sale, singurele persoane de care îi pasă pe planetă. Eric nu-și iubește soția și nu a făcut-o niciodată. Chinezii au otrăvit-o pe Alison - fiica lui - în timp, pentru a-l controla pe Eric. De aceea a fost de acord să creeze Dragonfly și programul de "formare profesională" digitală pe care Eric l-a creat pentru a tortura musulmanii chinezi cu moartea. Până în prezent, peste 1,5 milioane de musulmani chinezi au murit. Eric este direct responsabil pentru aceste decese și controlul brutal al poporului chinez de către Sistemul de Credite Sociale al lui Eric.
Chiar dacă refuz să vorbesc cu Eric acum pentru că este prea departe, precum Jim Breyer și Uri Milner, îi cunosc gândurile și dilema sa actuală. Este o tortură chineză creată doar pentru Eric, așa cum au făcut-o pentru a-i controla pe Jim și Uri, oferindu-le tot ce au vrut - avere inimaginabilă, sex cu oricine, putere necontrolată - și apoi adaugă polița de asigurare a otrăvirii persoanei și familiei și păstrarea secretului antidotului, încetinind să-l dea pentru a opri o anumită moarte. Din nefericire, Eric a încercat să păstreze un control și comuniștilor nu le place asta, așa că antidotul pentru Alison s-a oprit și ea a murit. Dar asta a fost după ce chinezii l-au obligat pe Eric să lucreze cu Coreea de Nord.
  AP - Vorbești despre călătoria bine cunoscută a lui Eric și a fiicei sale, Sophie, în Coreea de Nord?
  JD - Da. A fost complet falsificată. Sophie a scris chiar un presupus "jurnal" al întregii experiențe pentru a susține că nu există nici o "afacere" între tatăl ei și Coreea de Nord. Eric a luat-o de fapt pe Sophie într-un pericol nebun, pentru a obține prima doză de antidot împotriva substanței cu care chinezii au otrăvit-o pe Alison, Sophie și Eric. Apoi, l-au informat pe Eric că în timpul călătoriei l-au otrăvit și pe el. Astfel, Eric a dat nord-coreenilor software-ul Google Android pentru telefon și au pretins imediat că l-au inventat și l-au numit Arirang. Toată lumea știe că Eric a vândut America în această afacere, dar doar câțiva dintre noi știu de ce.
  AP - De ce nord-coreenii au fost de acord să lucreze cu chinezii prin această otrăvire?
  JD - Ei bine, chinezii le-au otrăvit pe Alison și Sophie în America prin mâncare. Eric a fost conștient de acest lucru și a refuzat să colaboreze cu chinezii pentru planul lor de a avea fasciculul Wi-fi de la tipul de sateliți pe care Eric îl proiectase deja pentru militarii din S.U.A. Deci, după ce au cerut ca Eric să vină în Coreea de Nord pentru antidotul lui Sophie, ei nu numai că l-au șantajat să ofere programul Google Android, ci au fost de acord să se strecoare în China și să creeze o serie de programe pentru a câștiga dominația digitală globală . Eric 100% consideră că chinezii vor conduce lumea în zece ani. Ceea ce China nu știe este că Eric a planificat să stăpânească lumea în douăzeci de ani, așa că erau în conflict. Eric are planurile pe care le-am dezvoltat pentru DARPAMotorola și Boston Dynamics pentru a construi un robot războinic de neînvins. A fost un proiect DARPA numit "Atlas".
Într-un mod ciudat, Eric seamănă cu contele Dooku din Star Wars, un personaj bun care a devenit rău prin construirea unei armate de roboți și armată de clone pentru a lupta împotriva tuturor. Contele Dooku a fost necinstit, la fel ca Eric. Dar Eric este manipulat de chinezii care au perfecționat arta. Nimeni nu câștigă împotriva chinezilor. Acesta este motivul pentru care Eric a decis acum zece ani să-i susțină pe chinezi cu furtul IP de înaltă tehnologie care a făcut pe rusul Uri Milner unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Eric și Uri au furat IP-ul de la FacebookGoogleE-BayAmazon și alții pentru a face TencentBaiduMolotok24 × 7 și Mail.ru - care au fost hit-uri instantanee. Lui Uri, care reprezintă Comitetul Central al Partidului Comunist Chinez, i-a fost chiar permis să tranzacționeze pe bursa din Londra. Eric a urât acest lucru și a fost mereu gelos de Uri și de Jim Breyer care practic își conduc propriile lor "regate" în China. Eric a spus de multe ori că vrea să fie "Eric Khan". Nimic nebunesc despre asta, nu-i așa?
  AP - Aceasta este povestea cea mai șocantă și uimitoare pe care am auzit-o. Apoi, de ce a mințit Eric despre Dragonfly și exterminarea musulmană din China?
  JD - Eric a fost atat de naiv încât a crezut în chinezi atunci când au spus că nu vor pune în aplicare Dragonfly si Social Credit ani de zile. De fapt, vor avea control total asupra tuturor în China în doi ani. Planul este de a fi sterilizați toți americanii cu tehnologia 5G în acel moment și de a avea controlul asupra întregii tehnologii în America prin intermediul acestor sisteme. Apoi, cu 5G instalată, prin proiectul Atlas armata de roboți războinici va fi terminată și se poate deplasa pentru a dezarma toți americanii și a-i aresta pe cei care se împotrivesc. America va deveni pur și simplu un vasal al Chinei datorită dependențelor noastre digitale, planificate de la început.
  AP - Nu înțeleg cum Eric a devenit atât de bogat încât deține în acest moment o bucată din fiecare plăcintă digitală.
  JD - Asta este calea armatei, deoarece creează geniile cibernetice mitice ca fațade pentru corporațiile din Silicon Valley și apoi le permite acelor idioți să cumpere următorul contract guvernamental DARPA, care în cele din urmă devine un monopol subvenționat de guvern. Jim Breyer de la Accel PartnersJohn Doerr de la Kleiner Perkins și Sir Michael Moritz de la Sequoia Capital și celelalte companii standard de capital de risc au știut întotdeauna în trecut cine a fost "cel ales" pentru următoarea mare acțiune. La DARPA, am folosit banii contribuabililor pentru a plăti oameni ca Larry Brin și Sergey Page pentru a câștiga concursul DARPA. Apoi, ne asigurăm că comercianții cu informații privilegiate din Grupul Highlands știu despre următoarea lansare care va face o ofertă publică inițială (IPO) cu active de milioane, dar va ajunge imediat la o companie în valoare de miliarde. Astfel, Eric a luat 100 milioane împrumut și a pariat pe următoarea grupă Highland Group - Facebook. Apoi, Eric și-a retras miliardele după IPO și a plecat de acolo pentru a cumpăra pe oricare insider din interiorul Grupului Highlands care ar fi putut.
După aceea, el a fost primit în Consiliul pentru Relații Externe, ales ca lord al ciberneticii, și nimic nu l-a putut opri. Eric este plasat în orice comisie pe care o dorești. De ce întrebi? Pentru că el este ultimul insider, comerciant de tehnologie înaltă.
  AP - Așa a venit el pentru a controla Facebook, dar cum a obținut controlul asupra Google?
  JD - Ceea ce am de gând să vă spun, a fost rar spus vreodată tare. Brin și Page erau asistenți. Ei au fost aleși pentru că mint, nu pentru că au inventat ceva. Ei au primit un program DARPA foarte secret, numit Memex, pe care l-am folosit drept cel mai bun motor de căutare pe care l-am putea dezvolta. Totul era militar și "întunecat" la început. L-am folosit pentru a fraierii din dușmanul necunoscut pentru ei și apoi prin spălare pe creier subliminală încercând de a crea rezultate comportamentale prin intermediul sistemelor de recompense, cu dopamină digitală și excreții de adrenalină. A funcționat ca prin farmec, așa că agenția In-Q-Tel din CIA a sugerat să dăm sistemul tuturor celor din lume și să vedem dacă nu putem controla lumea global prin dependență și manipulare digitală. Din nou, a funcționat ca prin farmec, astfel încât am creat Proiectul Național de Științe, în care au participat Brin și Page. Ei au făcut pur și simplu cea mai bună treabă a celor doisprezece persoane implicate, dar nu au inventat nimic, au folosit pur și simplu Memex și l-au făcut comercial. Facebook și Zuckerberg au făcut același lucru cu Lifelog, un alt proiect DARPA / In-Q-Tel care avea nevoie de un geniu de băiat ca și omul din față. Marc a fost pur și simplu folosit.
Mi se pare uimitor cât de ușor oamenii sunt mințiți în mod efectiv. Eric este o minciună groasă. Mark, Jim, Elon, Peter și toată gașca și-au luat invențiile din furtul brevetelor DARPA și In-Q-Tel. Știu, am fost acolo la întâlniri.
  AP – Deci, ești la fel de malefică de asemenea?
  JD - Da, într-un fel am căzut în aceeași capcană a răului, dar din diferite motive. De fapt, am fost naivă și am crezut că o fac pentru țara mea. Am aflat după ani de zile în DARPA ce se întâmpla cu adevărat. De fapt, se rezumă la o mână de oameni care controlează lumea. Știu că majoritatea dintre ei sunt cunoscuți. Nimeni nu face nimic fără suport tehnic și am fost în centrul inovațiilor de înaltă tehnologie la DARPAMotorolaBoston DynamicsFacebook Building 8 și multe alte proiecte "skunkworks" pentru LockheedBoeingBAE și altele. Da, sunt unul dintre acei lorzi cibernetici ai războiului, dar am făcut-o cu bună-credință, până când am aflat întregul adevăr cu doar câteva luni în urmă. De aceea simt că am obligația de a ,,împrăștia fasolea” și de a-mi folosi în sfârșit puterile în favoarea onestității, moralității și adevărului. Am văzut prea multe pentru ca Eric și grupul să ne vândă în China și să sterilizeze pe fiecare american în acest proces. Întregul sistem de armament DARPA de brevete și invenții trebuie să se oprească imediat. Lăsarea lui Andrew Marshall și a foștilor săi militari să transforme în arme orice invenție, trebuie să se oprească acum. Voi continua să vorbesc împotriva acestui grup malefic de oameni, cu Eric în frunte. Există multe altele pe care le pot numi pentru că eram, în esență, unul dintre șefii lor, așa că am o mare experiență de la prima mână cu aceste falsuri cibernetice, dintre care majoritatea sunt idioți tehnici totali și îmi stârnesc profesionalismul de fiecare dată când deschid gura și mint.
  AP - Deci, ce se întâmplă cu Eric dacă nu face licitația Chinei?
  JD - Ei vor înceta să-i dea antidotul lui și fiicei sale, Sophie și vor avea aceeași soartă ca Alison. Ei mint și spun că Alison a murit de o boală de lungă durată. Aceasta este o prostie.
  AP - Îmi pare rău că sunt lent cu privire la unele dintre întrebările mele, dar, sincer, sunt surprins de onestitatea ta și de tot ceea ce spui. Din păcate, încă nu înțeleg de ce Eric a început cu ofertele chineze.
  JD - La început, erau banii. Eric a spus întotdeauna că nu se va opri nici măcar după ce va deveni trilionar. Eric a crezut că prietenul său, Henry Kissinger, declara că America și-a pierdut locul în calitate de forță dominantă la nivel global, datorită revoluției high-tech și furtului Chinei. Eric a crezut că legăturile sale cu China și prietenii lui, Jim și Uri, îl vor face trilionar. Dar, a existat un motiv mult mai nefavorabil pentru care Eric s-a aliniat cu China. China îi permite lui Eric să experimenteze în cercetarea privind extinderea vieții, folosind țesuturi și organe de bebeluși avortați. Toată lumea știe că cel mai important lucru pe care Eric îl gândește este longevitatea. El vrea să trăiască pentru totdeauna, dar crede că are deja tehnologia de a trăi până la 180 de ani. El a spus de multe ori presei. Gândiți-vă la laboratoarele sale off-shore pe navele uriașe unde a experimentat lucruri ilegale în America. Ghici ce? Nu sunt ilegale în China, atâta timp cât sunteți un favorit al Comitetului Central al Partidului.
Eric, ca majoritatea regilor ciberneticii, este obsedat de extinderea vieții pe termen nelimitat. Ei spun adesea că intenția lor este de a trăi într-un corp sute de ani și apoi să se mute într-o gazdă de Artificial Intelligence (AI) după aceea. Ei stau să se gândească la banii lor infiniți, dar le lipsește nemurirea. Permiteți-mi să clarific acest lucru. Aceștia sunt idioții care sunt psihopați cu iluzii de grandoare. Sunt băieți mici într-o ladă cu nisip. Până când am venit, aproape toți băieții, cu excepția lui Hillary Clinton. Băieții se temeau să moară. Cred că se datorează faptului că le este frică de karma și de consecințele minciunilor lor și ale acțiunilor josnice. Cei pe care îi știu nu dorm fără somnifere, datorită faptului că se trezesc noaptea complotând să preia lumea. Ei bine, planurile lui Eric de dominare mondială sunt palide față de eforturile Chinei comuniste. Comitetul Central îl va mânca pur și simplu pe Eric și îl va scuipa, așa cum au făcut-o cu nenumărați oameni în fața lui. Nu mă înțelegeți greșit, Eric este foarte util pentru China acum. El este arhitectul principal al statului comunist digital totalitar chinez. El va trăi pentru totdeauna în istorie ca un om rău și înspăimântător. Istoria nu va ști despre otrăvire.
Eric este la fel ca toată elita îmbătrânită, folosește transfuzii de sânge mai tânăr pentru a-și prelungi viața. El a încercat tot ce poate cumpăra cu bani, pentru a-și prelungi viața. Și apoi, el este șantajat de lăcomia lui pentru bogăție și putere de către chinezi cu niște pudre necunoscute pe care le-au pus în mâncarea lui. Acest lucru este amuzant, deoarece vechii regali chinezi au fost, de asemenea, obsedați de extinderea vieții lor și punerea mercurului în mâncarea lor. Mercurul le-a scurtat viața. Cred că același lucru s-a întâmplat cu Eric și este trist faptul că chinezii sunt atât de brutali încât le-au inclus și pe fiicele sale. Dar nici o cruzime nu este dincolo de guvernul chinez. N-am avut niciodată nimic de-a face cu China. Asta este, cu excepția invențiilor comune împuținate ale grupului Highlands. Dar nu am câștigat bani din deceniile de muncă pe care le-am făcut în această zonă. Nu am fost niciodată acolo pentru câștig personal.
Eric spunea adesea că-și va părăsi soția și va divorța, ca să putem fi împreună pentru totdeauna. Personal, eu sunt creștină și nu împărtășesc majoritatea credințelor nebunești ale lui Eric; chiar dacă mi-a predicat zeci de ani. Nu cred, și nu mai sunt de peste un deceniu de acord cu ce spune Eric. Vorbește ca George Soros ca un rege uns divin al lumii, a cărui misiune este de dragul întregii omeniri, atunci când sunt pur și simplu dorințe copilărești care se evaporă la moarte. Nu vreau ca China să aibă tehnologia noastră. Am fost șocată să aflu că Chinei i-a fost permis să pirateze orice sistem guvernamental - chiar DARPA. China și Rusia au primit IP care a fost transformat în arme de Grupul Highlands. Atunci am plecat și m-am mutat în industria privată, cu ajutorul lui Eric și a bandei. Dar acum, vreau să mă concentrez pe tehnologia umană, condusă de inteligența umană, în beneficiul oamenilor. Eric are totul despre AI (Inteligență Artificială) și crede că probabil el va deveni AI al Internetului în viitor. De fapt, el are asemenea gânduri. Doar un cuvânt îmi vine în minte - megalomaniac. Și personal nu vreau să fiu pe nici o navă care se află la conducerea lui. Eric se duce în jos și sper că, cu oameni cinstiți care vin, el va lua China cu el.
  AP - Wow. Creierul meu are nevoie de oxigen. Ceea ce descrii sunt temerile mele cele mai grave despre Silicon Valley - mai mult ca un coșmar (gândiți-vă că mulți români de geniu în IT au fost racolați și lucrează acolo…ei nici nu știu pentru cine și de ce, n.b.). Și ai fost chiar printre demonii războiului și goblini care fac armele. Pari atât de dulce și drăguță. După ce am vorbit cu sursa anonimă a ultimei mele expuneri, mă așteptam să fii vrăjitorul lumii virtuale a războiului. Într-adevăr, DARPA și totul. Am vorbit doar cu o altă persoană care a participat la forumurile grupurilor Highlands și a spus că acești oameni au fost pur malefici și ar putea arde o gaură prin tine cu ochii lor demonici. Cu inimă rece, însetați de sânge, planificați și simplii.
  JD - Aveau dreptate. Nu i-aș fi putut descrie mai bine. Ședința cu grupul de experți internațional care asigură un război continuu precum respirația. Nu știam că acei dealeri de arme, atât convenționali, cât și virtuali, stau în jur și calculează decesele care vor apărea în urma unui nou proiect. Dar DARPA este o mașină a morții; pur și simplu. Am lucrat pentru lorzii morții pentru a păstra America în siguranță și liberă, dar acele credințe vechi, naive ale mele au mers mult timp pe marginea drumului. Nu am nici o justificare pentru nici unul dintre aceste programe. Acum, amintiți-vă, când spun aceste proiecte DARPA, mă refer la înarmarea finanțată de contribuabili pe Internet, FacebookPayPalGoogleTwitterGmailYouTubeAmazonNetflixMicrosoftApple etc. Mă dezgustă să știu ce știu despre corporațiile false și despre preluarea lumii. Am ajutat la crearea acestor programe. N-am avut idee că vor ieși de sub control. Încerc să rectific acele greșeli chiar acum.
  AP - Putem opri cenzurarea libertății de exprimare de către Google, Alphabet, Facebook etc.? 
  JD - Nu știu. Ar putea fi prea târziu. Oprirea răspândirii Broadcom / Qualcomm a fost un început bun. Dar apoi au dat software-ul la multe companii și subvenționarea anuală de 5 miliarde de dolari a 5G, ceea ce poate fi sfârșitul Americii așa cum o știm. Sunt încurajată de acțiunile împotriva HuaweiZTELenovo, semiconductoare chinezești și micro-chipuri și alte astfel de acțiuni. Dar China marchează indiferent câte trupe vor muri. China este, în esență, cel mai rău dușman pe care l-am avut vreodată, acum că Eric, prin Alphabet, Boston Dynamics, Motorola și sateliții săi spioni 5G construiți pentru militarii din S.U.A., sunt în mâinile totalitarilor chinezi. Chiar nu știu. 
Dacă îl ascultăm pe Eric și nu-i voi mai vorbi niciodată personal, l-ai auzi spunând Americii că mai avem doi ani înainte ca planul chinez să domine America. Dacă 5G intră, roboții lui Eric și Internetul Lucrurilor (despre care am publicat vreo 3 articole și un film documentar, până acum, n.b.) vor controla America. Știu că sună aspru, dar amintiți-vă că Eric ne-a spus că Dragonfly și Sistemul de Credite Sociale chineze ar fi parțial funcționale în câțiva ani. Minciună. Este pe deplin funcțional acum și uciderea oamenilor în timp ce vorbim. Eric știe asta.
Deci, dacă Eric spune că sistemul american de credite sociale va conduce America în 10 ani, poți să pariezi că nu este mai mult de doi sau trei ani. El construiește roboți războinici controlați de chinezi în timp ce vorbim. Armata Statelor Unite a pus deja Atlas, robotul nostru războinic, în datorie activă. Deci, când mă întrebi despre viitor, chiar dacă asta e treaba mea, nu pot să-l prezic.
  AP - Deci, spui că planurile lui Eric de a domina America sunt deja în vigoare?
  JD - Da, am menționat deja activitățile sale de manipulare a alegerilor, dar Serviciul de Presă Digitală controlează toate posturile media principale. Eric deține programul care conduce, Avid și Isis Management, sistemul care filtrează fiecare cuvânt în 127 de posturi media. De aceea o știre este aceeași oriunde o arăți, programul lui Eric scrutează știrea. Eric a creat o duzină de programe asemănătoare pentru Europa, unde programele sale au încetat efectiv libertatea de exprimare.
Dar nu este vorba despre vechile sisteme, ci despre cele noi și Eric controlează cercetarea și dezvoltarea pentru zeci de mari corporații. Nici o inovație digitală nu merge fără aprobarea sa și poate cu finanțare, dacă știe că va deveni un monopol guvernamental. 
Eric și Jim Breyer nu au greșit în peste o sută de start-up-uri pe care le-au finanțat. Șanse uimitor de bune nu crezi? Negociere cu cineva din interior. Personal, nu am avut niciodată bani să investesc sau aș putea fi bogată. Nu m-am dus niciodată pentru bani, doar pentru putere. Puterea feminină este cea care sunt eu. Acei băieți din Silicon Valley erau pur și simplu jucării în mâinile mele. Eric credea că mă manipulează, când îl manipulam eu de fapt - odată ce am văzut Lumina. Și acum, strălucesc o lumină puternică asupra corupției și planurilor sale. Aceste planuri rele trebuie să fie oprite și eu nu o pot face personal. Cred că Facebook și Google au o speranță de viață scurtă în acest moment. Corupția și minciunile lor au fost expuse. De aceea este bine să vorbesc adevărul pe care l-am experimentat.
  AP - Sunt copleșit. Ce poate face o persoană simplă pentru a ajuta?
  JD - Este mai simplu decât gândesc oamenii, dar trebuie să vină de la fiecare persoană conștientă de pe planetă. Pur și simplu respinge marea-tehnologie. Încetiniți-o fără a cumpăra, fără a o utiliza sau permite să fie folosită de copii. Protejați-vă, acestea sunt arme grave, mortale pe care le numiți telefonul inteligent, I-Pad sau computerul. Tehnologia ca război a avansat mai repede decât oamenii s-au dezvoltat în moralitate. Suntem sortiți să ne aruncăm în aer dacă vom continua să facem jucării războinice și să le punem în mâinile unor oameni precum Andrew Marshall și Eric Schmidt. Acești băieți nu se pot ajuta singuri. Vor mai mult și mai mult fără consecințe. De aceea, tot acest rău merge în grupuri mici despre care majoritatea oamenilor nici nu știu că există. Dacă oamenii ar știi, ei i-ar agăța pe trădătorii care dau dușmanilor noștri IP-uri și secrete comerciale americane doar pentru a hrăni mașina de război. Eric a devenit unul dintre acele mașini de război și vreau să văd pe cineva să-l oprească. El nu are control.
  AP - Vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce faceți. Aceasta este cu adevărat patriotic - chiar dacă puțin cam târziu în joc. Eu personal am speranță din cauza oamenilor ca tine. Toată lumea se poate trezi. Nu este un păcat să dormi. Aș putea continua să vă pun întrebări nesfârșite, dar simt că am fost deja binecuvântat de momentul în care v-ați destăinuit. Vom face tot ce putem. Voi transcrie acest lucru și îl voi supune șefului și dacă credeți că informația poate fi corect verificată, sper că vă pot trimite mesajul multor oameni. Desigur, aș dori să reflectez asupra acestei informații destul de supărătoare și apoi să scriu o mulțime de întrebări pentru dvs.
  JD - Aș fi fericită să răspund la orice întrebări pe care le pot face prin această linie sigură și, chiar acum, numai prin intermediul dvs. până când vom vedea unde merge acest lucru. Vreau doar să ajut să se oprească nebunia. Cred că datorez poporului american asta. Niciodată nu m-am văzut ca pe un patriot, dar cred că aș putea fi unul. Nu pot să vă spun cum mă face să mă simt. Eu nu sunt o sentimentală, dar simt o greutate imensă eliberată din piept. Sunt mulțumită de decizia mea de a nu mai lucra cu tovarășii întunericului. O nouă zi trebuie să vină atunci când minciunile sunt ca niște pietre de moară în jurul gâtului mincinosului.

Articol preluat de pe burebista2012.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.