Reteaua Corect

Falșii revoluționari sunt foștii securiști

Ceea ce a descoperit și ne-a pus la dispoziție Marian Moroșanu, zis Ceaușescu, este pe cât de uluitor pe atât de spectaculos. Există 149 de persoane declarate oficial drept colaboratori ai Securității și care, în același timp sunt, imaginați-vă, revoluționari cu acte în regulă.

În decembrie 1989, lumea a ieșit în stradă pentru a lichida de la putere Partidul Comunist și Securitatea, brațul înarmat al acestuia. Nomenclaturiștii din eșaloanele doi, trei și patru ale Partidului Comunist și UTC au intrat masiv în politică și în afaceri. Iar unii dintre ei ocupă și azi poziții cheie. Securiștii activi au trecut, cei mai mulți dintre ei, în serviciile secrete înființate după decembrie 1989. Iar unii conduc astăzi statul subteran. Iar colaboratorii fostei Securități, turnătorii care au făcut poliție politică slujind Securitatea și Paridul Comunist Român, au deveni unii vârfuri ale culturii românești, cum sunt Pleșu, Patapievici și Liiceanu, iar alții, care nu s-au putut strecura în cultură, care nu au putut intra nici în politică și nici în lumea afacerilor, care nu au avut acces, pentru că sunt prea nevolnici, nici în alte instituții ale statului, s-au dat peste cap de trei ori și au devenit revoluționari cu patalama. Deci ei au luptat cu imaginea lor din oglindă. Sunt 149 de bucăți de asemenea revoluționari identificați și trecuți într-o listă pe care Marian Ceaușescu ne-a pus-o la dispoziție.

Aceștia încasează lunar indemnizație de revoluționar, au abonamentele gratuite pe CFR și metrou, și nenumărate alte avantaje.

Culmea disoluției acestui stat, care se recomandă a fi un stat modern, democratic, un stat de drept, rezultat al unei revoluții, care de fapt s-a transformat în lovitură de stat, este că, citiți și vă cruciți, în acest an de grație 2019, încă se mai fabrică în România revoluționari cu diplomă. Până la ultimul turnător!

 

Postez lista celor 149 de impostori, cu sugestia pentru cititori să deschisă pagină cu pagină, să mărească imaginea și să vadă dacă nu care cumva identifică acolo persoane cunoscute.

Falșii revoluționari

Falșii revoluționari

7 imagini in galerie

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.