Reteaua Corect

Emilia Șercan a luat foc după ce Ciuca a promis că va acționa cu onoare

Scris de newsreporter in 11 aprilie 2022 la 10:38, in Social. 451 vizualizari Intra in discutie Taguriciuca, Emilia Şercan, onoare, plagiat shortlinkhttp://crct.ro/nzqB

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat, duminică, faptul că nu a plagiat şi a precizat că în prezent trebuie lăsate instituţiile să îşi prezinte concluziile pe acest subiect, iar în funcţie de rezultatul anunţat va lua o decizie “în conformitate cu principiile de onoare şi de demnitate”, relatează Știripesurse.

"Nicolae Ciucă a atins culmea supremă a ipocriziei mai repede decât orice politician versat. Ajuns președinte al PNL fără să participe la vreo competiție politică reală, cu un post aranjat militărește și la comandă de la Cotroceni, este întrebat astăzi de jurnaliști dacă îşi va da demisia de la şefia partidului şi a Guvernului dacă parchetul va decide că a plagiat. O mică observație pentru colegii ziariști: Parchetul General nu poate să stabilească dacă Ciucă sau o altă persoană a plagiat pentru că plagiatul nu există ca infracțiune în Codul Penal. Poate să decidă dacă a comis infracțiunea de încălcare a proprietății intelectuale, care în cazul bravului nostru general este prescrisă din 2008, adică de 14 ani.

Și acum despre suprema ipocrizie a lui Ciucă, care declară azi așa: „[...] să lăsăm instituţiile să-şi prezinte concluziile asupra acestui subiect, după care voi lua o decizie”. În primul rând, „să lăsăm” cine? "Să lăsăm" Moș Crăciun, "să lăsăm" Ileana Cosânzeana, "să lăsăm" Paraipan Acuză? Cine "să lăsăm"? Că toată lumea „lăsăm”, mai puțin domnia voastră. Apoi, care instituții” „să lăsăm”? Parchetul General care a ras toate documentele în original și copie ca analiza științifică să nu poată fi făcută de CNATDCU? Sau CNATDCU pe care l-ați blocat chiar dumneavoastră la Curtea de Apel, domnule doctor, general (r), premier și președinte de partid, unde ați cerut suspendarea înregistrării sesizărilor de plagiat care vizau teza aia din care ați plagiat după alte două teze de doctorat? Deci, „să lăsăm” cine și „să lăsăm” care instituții?

#doctorinimpostura #statulcapturat #statulesuat", scrie Șercan pe Facebook.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.