Reteaua Corect
Ioan Spanu

Ei au adus Omicronul în România

Scris de Ioan Spanu in 07 decembrie 2021 la 11:03, in Social. 615 vizualizari Intra in discutie Taguriciuca, omicron, raed arafat, rafila, românia, Sorin Grindeanu shortlinkhttp://crct.ro/nyP4

Toți cei de mai sus, premierul Ciucă, șeful PSD și al Camerei Deputaților Ciolacu, ministrul Rafila, scula universală Raed Arafat și ministrul Sorin Grindeanu trebuie să fie anchetați pentru favorizarea răspîndirii virusului SARS CoV2 în forma sa Omicron!

Și ei și-au dat seama că, în mod normal, nu au cum să scape de ancheta procurorilor, așa că, după ce s-a descoperit că avem deja două cazuri de Covid-Omicron, au organizat imediat o ședință de urgență la care au participat chiar ei pentru a analiza ce trebuie făcut. Au transmis chiar pe pagina Guvernului și pentru televiziuni un clip de tot rîsul de la această ședință, realizat cu macarale sau drone care se roteau și filmau de sus în interiorul clădirii:

 

De ce au făcut ei circul acesta incredibil?

Citim chiar pe site-ul Guvernului: „Ca urmare a confirmării prezenței tulpinii Omicron în România, prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, astăzi, de la ora 11.00, la sediul Guvernului, o întâlnire cu principalii responsabili ai gestionării pandemiei: ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică, Adriana Pistol”.

Cum, adică, domnul guvern? Ca urmare a confirmării prezenței tulpinii Omicron în România? Ați testat voi, majoritatea PSD-PNL, întreaga populație și ați descoperit că avem două cazuri de Covid-Omicron?

Nu cumva cele două cazuri sînt din grupul de sportivi și turiști pe care i-ați adus chiar voi în țară, în ciuda faptului că toate țările au interzis zborurile din Africa de Sud tocmai pentru a nu „importa” Covid-Omicronul?

Era la mintea copiilor că, dacă doreau să-i ajute pe românii izolați în Africa de Sud, Ciucă, Ciolacu, Rafila și Arafat puteau să le asigure acolo cazarea în regim de carantină, să le plătească testele și abia apoi, după terminarea carantinei și după ce veneau rezultatele testelor, să-i aducă în țară pe cei care nu erau infectați!

Dar, nu! Toți politrucii ăștia au crezut că această situație, cu 36 de oameni izolați de Covid-Omicron în Africa de Sud, este mană cerească pentru ei, chiar din primele zile ale acestei alianțe contra naturii, oferindu-le o oportunitate de imagine pe care n-au vrut s-o rateze! Adică, să zică poporul: „Mă, ce oameni buni, ce grijă au ei de românașii noștri!” Poate că unii chiar așa au zis, dar acum de ce nu ies la rampă, să se ceară singuri la procurori și să explice cum le-a venit ideea asta năstrușnică de a-i aduce în țară pe cei infectați cu virusul de care se teme întreaga omenire?

Dacă vă amintiți, imediat după ce s-a aflat de prezența unor români în Africa de Sud, într-un cadru mai mult decît triumfalist, toți cei de mai sus au organizat conferințe de presă, în care au explicat cum s-au implicat ei în salvarea sportivilor și turiștilor din Africa de Sud! Adică, vezi, Tu, Doamne, cît s-au zbătut, cum au intervenit ei la guvernul african pentru a obține autorizații de zbor pentru a-i aduce acasă și pe-ai noștri, dar și pe cei pe care alte țări europene nu au vrut să-i ia, nu pentru că nu le păsa, ci pentru a proteja populația de transmiterea noului Covid! După care, alături de hoardele televiziunilor, au întîmpinat avionul de parcă veneau în țară cîștigîtorii Jocurilor Olimpice!

În mod ciudat, deși este vorba despre un subiect care preocupă întreaga planetă, acțiunea celor cinci-Ciucă, Ciolacu, Rafila, Arafat, Grindeanu- n-a interesat nici presa, nici opinia publică. Cu excepția lui Ion Cristoiu, care a încercat să nu lase ca acest subiect să fie trecut sub uitare.

P.S. În ultima perioadă, am fost la un pas de pleca definitiv din viață. M-au ajutat să revin medicii, asistentele și întreg personalul din echipa dr. Lucian Dorobanțu de la Spitalul Monza. Le mulțumesc din toată inima (la propriu!) și le rămîn recunoscător pentru totdeauna.

Acest miracol n-ar fi fost însă posibil fără generozitatea unui om atît de special cum este bunul și vechiul meu prieten, Mihai Anghel.

Video pe Cotidianul

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.