Reteaua Corect

Șefa ÎCCj se semneaza in acte trimise la SRI ca “Presedinte ICCJ - Seful Structurii de securitate”

In plin scandal al protocoalelor dintre SRI, instante si parchete, sefa ICCJ Cristina Tarcea se semneaza in acte trimise la SRI ca “Presedinte ICCJ - Seful Structurii de securitate”, scrie Luju.ro.

Incredibil, dar adevarat! Presedintii Inaltei Curti au capatat o adevarata manie in a se semna cu titulatura de “Seful Structurii de securitate”. Au facut-o fostii sefi ai ICCJ, o face si actuala sefa a ICCJ Cristina Tarcea (foto). Chiar daca titulatura “Sef de Structura de securitate” a fost introdusa in regulamentul instantelor si parchetelor ca urmare a simbiozei acestora cu SRI din timpul “statului mafiot” conceput si dezvoltat de fostul presedinte Traian Basescu, apare socant pentru multi romani sa vada ca sefi ai celei mai mari instante se semneaza cu aceasta titulatura, care in opinia noastra este incompatibila cu calitatea de magistrat. Ori esti judecator, ori esti securist, cele doua posturi fiind greu de conceput sa fie alaturate intr-o societate democrata.

Credem ca dupa epoca sinistra Basescu-Maior-Coldea, asemenea titulaturi trebuie sa dispara cu desavarsire din instante si parchete, cu atat mai mult cu cat denumirea de “Securitate” este perceputa de romani drept cel mai odios serviciu secret din istoria noastra moderna.

 

Apetitul unor sefi ai ICCJ, precum Ionut Matei, Rodica Aida Popa (fosti vicepresedinti ICCJ) si iata ca acum si Cristina Tarcea (vezi facsimil 1, 2 si 3), da fiori celor care vad documente in care alaturi de pozitia de presedinte sau vicepresedinte al ICCJ se adauga si functia de “Sef al Structurii de securitate”Suntem convinsi ca pe legitimatia de serviciu a doamnei Tarcea, precum si in mapa ei profesionala este prezentata calitatea de judeator/presedinte ICCJ, nicidecum “Sef al Structurii de securitate”.

Redactia Lumeajustitiei.ro solicita CSM si ICCJ, precum si ministrului Justitiei sa realizeze ridicolul acestei trasnai, gandite de regimul bolnav basist, si sa modifice de urgenta regulamentele interne astfel incat asemenea titulatura sa dispara din documentele oficiale. 

 

Chiar ati uitat domnilor magistrati ca in decembrie 1989 au murit peste o mie de romani ca sa scapam de Securitate?

 

Iata ce documente a inteles sa posteze pe site-ul ICCJ (www.scj.ro) presedinta Inaltei Curti Cristina Tarcea, luni 18 iunie 2018, cand natiunea era in flacari dupa desecretizarea sinistrului Protocol SRI-PICCJ-ICCJ: 

 

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.