Reteaua Corect

Dorin Lazăr Maior demască 'Operaţiunea Romexterra'

Cotidianul a publicat marți un interviu exploziv cu DORIN LAZĂR MAIOR, aflat în penitenciarul Codlea, în care fostul deputat PSD şi lider al BNR ’89 demască întreaga „Operaţiune Romexterra”, pe care o consideră ca fiind pusă la cale de binomul SRI-DNA! Sumele vehiculate sînt halucinante, de ordinul sutelor de milioane euro, şi este incredibil că tocmai cel care a demascat frauda aceasta uriaşă, Dorin Lazăr Maior, avea să fie condamnat pentru… şantaj, astfel încît să i se închidă gura!

Pentru a înţelege cît de cît ciudăţenia acestui caz „Romexterra”, menţionăm că dosarul a fost deschis în 2006, chiar cu plîngerea lui Dorin Lazăr Maior, ca parte vătămată. Şeful DNA Braşov era atunci vestitul procuror Horia Valentin Şelaru (făcut peste noapte judecător la ÎCCJ de Traian Băsescu) care, în loc să ancheteze cele semnalate în plîngere, a decis în 27 decembrie 2006 să-l aresteze chiar pe Dorin Lazăr Maior, considerînd plîngerea acestuia ca… şantaj!

După ani de zile de aşa-zisă anchetă, Dosarul Romexterra a ajuns la DNA Bucureşti unde stă şi azi fără să se dea vreo soluţie de 13 ani(!), acum avînd ca procuror de caz pe Dana Belciug. Numai că, aşa cum relatează presa, aceasta a făcut de curînd cerere de plecare din DNA, astfel încît dosarul va fi repartizat altui procuror, deci va mai trece mult timp pînă cînd dosarul deschis în 2006 va avea parte de un Rechizitoriu sau o decizie de casare!

Ceea ce demască Dorin Lazăr în interviul realizat de Cotidianul în penitenciarul Codlea este de noaptea minţii, aşa încît, în mod cert, el va fi în zilele următoare subiect de interes pentru toţi adevăraţii jurnalişti de investigaţii. În acest sens, facem un scurt rezumat al interviului, indicînd şi minutul la care pot fi văzute şi auzite acuzaţiile lui Dorin Lazăr Maior.

Citiți continuarea în Cotidianul

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.