Reteaua Corect

Donald Trump scapă de acuzația de sfidare civilă - Precizările judecătorului care i-a analizat dosar

Scris de newsreporter in 30 iunie 2022 la 10:18, in Social. 290 vizualizari Intra in discutie Taguridonald trump, dosar, sfidare shortlinkhttp://crct.ro/nzOa

Fostul președinte Donald Trump nu se mai află în stare de sfidare a unui tribunal din New York, a declarat miercuri un judecător într-o ordonanță, relatează Știripesurse.

Trump a fost acuzat de sfidare civilă în aprilie pentru că nu s-a conformat unei citații a Procuraturii Generale din New York pentru documente în cadrul anchetei sale asupra companiei fostului președinte.

Judecătorul Arthur Engoron, de la Curtea Supremă din New York, a declarat că a analizat documentele suplimentare pe care Trump le-a prezentat, iar biroul procurorului general a fost de acord că au fost îndeplinite condițiile pentru a i se ridica acuzația de sfidare a justiției. Trump îndeplinise anterior alte condiții necesare pentru ridicarea ordinului, inclusiv plata unei amenzi și declarații sub jurământ care descriu politica de păstrare și distrugere a documentelor Organizației Trump, precum și o examinare a cinci cutii care se aflau într-un depozit extern, notează CNN.

Engoron a declarat miercuri că suma de 110.000 de dolari pe care Trump a plătit-o ca amendă va fi păstrată într-un cont escrow până la finalizarea apelului său.

Biroul procurorului general din New York, Letitia James, investighează Organizația Trump de peste doi ani și a declarat anterior că biroul său a descoperit multiple declarații eronate sau frauduloase și omisiuni în situațiile financiare ale Organizației Trump, care au fost furnizate creditorilor și asigurătorilor, printre altele, ca parte a investigației sale.

Avocații lui Trump și procurorul general au fost implicați într-un schimb de replici cu privire la faptul că Trump a răscolit dulapuri de dosare, depozite și dosare electronice pentru a produce înregistrările solicitate prin citație.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.