Reteaua Corect
Cozmin Gusa

Dictatura acceptată îndelung dăunează grav normalității!

Scris de Cozmin Gusa in 30 noiembrie 2022 la 13:28, in Social. 626 vizualizari Intra in discutie TaguriDNA, geoana, Iran, lgbt, mondial, qatar, sua shortlinkhttp://crct.ro/nAx4

Geoană, de la ''spiritul Bucureștiului'' la ''My Boss'' * Țuluș, groparul fotbalului românesc, iese din sistem * Trudeau, ''păpușa gonflabilă'' a lui Xi, susține protestele din China * Celebrul vaccinist Musta e dublu-escroc * Transsexualul lui Biden fură haine de femei.

Am așteptat cu interes mare meciul SUA-Iran de la Mondialul din Qatar, i-am urmărit pe iranieni în partida pe care au câștigat-o în fața Țării Galilor și-am apreciat precizia și spiritul lor de luptă. Aseară în fața americanilor a apărut o echipă a Iranului debusolată complet, cu pase haotice, mimări ridicole ale unor faulturi inexistente, jucători ce nu mai știau să stea în teren și lipsiți de combativitate, ce mai și cerșeau arbitrului penaltiuri, pe scurt, s-au făcut de râs și și-au dezamăgit și mulții suporteri prezenți ce i-au încurajat exemplar pe durata meciului. Așa cum am zis că normalitatea asumată crează resurse nebănuite, comentând înfrângerile promotorilor LGBT din fotbal, acum spun că debandada iranienilor de ieri e rezultatul presiunilor uriașe pe care regimul de la Teheran le-a făcut în ultimele zile asupra jucătorilor, interpretând eventuala victorie sportivă ca pe o revanșă geopolitică, cuplate cu frica jucătorilor de eventuale pedepse în caz de înfrângere. Dictatura acceptată îndelung le-a distrus iranienilor exact spiritul de luptă cu care se mândresc.

Mircea Geoană și-a distribuit pe internet discursul de ieri din fața euroatlanticilor prin care, evocând comunismul din care am scăpat cu greu, a lansat sintagma ''spiritul Bucureștiului'', prin care vrea să sugereze o eventuală repoziționare geopolitică mai fructuoasă pentru România. Părea o găselniță discursivă interesantă, dar doar până în momentul în care Geoană a făcut-o praf, apelându-l de la tribună în mod slugarnic pe insipidul Stoltenberg cu ''My Boss''. În acest fel ne-a lămurit ce crede el prin ''spiritul Bucureștiului''.

Doru Țuluș este primul adjunct al DNA-ului din vremurile lui Băsescu, ce are la activ execuțiile a doi dintre dușmanii fostului președinte, Adrian Năstase și Dan Voiculescu, dar care este și cel ce-a inventat sporirea notorietății DNA prin încarcerarea abuzivă a patronilor și impresarilor din fotbalul românesc, generând practic îngroparea sportului rege în România. Ieri Țuluș și-a anunțat ieșirea din sistem, bucurându-se pentru restul vieții de o pensie babană, direct proporțională cu dimensiunea relelor pe care le-a executat la comanda Statului Paralel.

Prim-ministrul Canadei, cel ce-a fost umilit recent în public de către președintele Chinei, și-a declarat susținerea pentru protestele anti-Covid ale chinezilor, prefăcându-se că uită bătăile pe care guvernul său le-a administrat canadienilor pentru același gen de acțiuni. Prim-ministrul Trudeau a fost condamnat în trecut pentru consum și trafic de droguri. Atât!

Doctorul Musta de la Timișoara a fost trimis în judecată de DNA pentru acte de corupție în timpul pandemiei. Spun despre el că astfel este dublu-escroc, pentru că înainte de a fura din banii publici și-a încălcat jurământul lui Hipocrate, propovăduind public beneficiile unui vaccin netestat, ce face azi ravagii prin consecințele nocive pe care le are asupra multor vaccinați.

Sam Brinton este un transsexual, înalt funcționar în administrația Biden cu care democrații s-au fălit în campania electorală, responsabil de politica energetică a SUA. El a fost prins de polițiști c-a furat de la aeroport un bagaj scump cu haine de femei, pe care în prima fază a refuzat să-l returneze. Singura pedeapsă pe care a primit-o deocamdată a fost trimiterea sa într-un concediu de o lună. Exemplar!

Cozmin Gușă

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.