Reteaua Corect

Deputata Andreea Cosma despre presiunile procurorului Mircea Negulescu

Deputata Andreea Cosma îl 'dă în fapt' pe fostul procuror DNA, Mircea Negulescu. Fata lui Mircea Cosma susţine că cel poreclit Portocală a făcut o pasiune pentru ea, iar întâlnirile romantice dintre cei doi s-ar fi desfăşurat în cele mai ciudate locuri, într-un cimitir sau într-o pădure, transmite Știripesurse.ro.

"Prima întâlnire mi-a dat-o la un cimitir în Ploieşti. Eram foarte emoţionată, l-am anunţat pe fratele meu. A doua întâlnire mi-a dat-o în pădurea de la Româneşti. M-a luat în maşină, a dat două ture cu mine, mi-a spus că sunt o femeie foarte frumoasă, că vrea să îşi arate dragostea pentru mine. A treia întâlnire a fost undeva la un lac. Foarte romantic, domnul Portocală. Eu ieşeam la restaurant cu ratele meu şi cu Negulescu. Fratele meu i se adresa doar cu cumnate", a spus Cosma la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Seria dezvăluirilor nu s-a oprit aici. Andreea Cosma susţine că Negulescu i-a ridicat controlul judiciar pentru a merge împreună la mare. "I-am spus că nu pot să mă duc la mare cu el că sunt sub control judiciar. Apoi, mi-a transmis să mă duc la Parchet să îmi ridice controlul judiciar. L-am deblocat, dar l-am refuzat să merg la mare şi la munte. Mai târziu m-a scos şi la mall. S-a abţinut apoi în dosarul meu şi a fost repartizat dosarul la altă procuroare", a mărturisit deputata.

Mai mult, Negulescu ar fi vrut să-i aresteze duhovnicul Andreei Cosma pentru a putea fi împreună cu deputata. Portocală chiar i-a cântat la chitară femeii pentru a o cuceri. "Mai târziu mi-a cântat. A ajuns procuror la DNA şi mi-a spus să vin în parcare să îl văd. Mă duceam în parcare. Mă vedea toată unitatea de elită. În biroul său mi-a cântat la chitară. Are puţin talent la chitară. Am mari constrângeri religioasă. Eu sunt catolică nu am cum să întreţin relaţii intime cu un bărbat căsătorit. Mi-a spus că îmi arestează duhovnicul", a spus Cosma.

Mai mult, cei doi au avut planuri măreţe, dar Negulescu i-ar fi cerut să-l denunţe pe Sebastian Ghiţă. "Mi-a spus că vrem să creştem împreună o pisică. I-am spus că vreau o pisică bengaleză. Era motan. Am ţinut motanul o săptămână şi l-am dat afară.

Mi-a spus că dacă colaborez. Să spun ceva despre Sebastian Ghiţă. I-am spus că nu pot să fac nimic. Nu cunsoc nimic despre Sebi Ghiţă. Mi-a spus că dacă fac denunţ infracţiunea mea se transformă în neglijenţă în serviciu.

După ce nu a mai fost procurorul meu, a fost la mine la birou. Eu i l-am prezentat pe fratele meu, apoi s-a întâlnit cu tatăl meu. Venea aşa de des că începea să spună poate o să fii socrul sau cumnatul meu. L-am refuzat diplomat, i-am spus că e căsătorit. A început să îmi spună că vrea să divorţeze. Fratele meu i-a spus să nu divorţeze că nu o să stau cu el. Tot ce a trecut în dosarul emu au fost invenţii, mi s-a dat clasare", a mai spus Andreea Cosma la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu.

Declaratiile Andreei Cosma

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.