Reteaua Corect

Denunțul care îi poate ÎNFUNDA pe Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi

Scris de newsreporter in 12 septembrie 2017 la 08:52, in Social. 535 vizualizari Intra in discutie TaguriDaniel Dragomir, denunt, dezvaluiri, florian coldea, Kovesi shortlinkhttp://crct.ro/nruO

Dezvăluiri incendiare în direct la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. Fostul adjunct al SRI, Florian Coldea a fost atacat extrem de dur de un fost colonel SRI, Daniel Dragomir, rămas celebru după ce a fost arestat în dosarul Black Cube, scrie Stiripesurse.ro.

Sursa imagine: masapresei.ro

Dragomir a afirmat cu subiect şi predicat că episodul 'sufrageria lui Oprea' a fost unul real. "Aceste întâlniri erau de domeniul evidenţei. Se ştiau în SRI. La întâlniri merg şoferi, acele persoane raportează. Ele au foi de parcurs. Toate activităţile există. Se pot identifica cu uşurinţă. La acele întâlniri se servea mâncare şi băutură. 99,9% din oamenii din interiorul SRI sunt ofiţeri profesionişti care îşi fac datoria. Nu puteau să fie distruse hârtii care s-au făcut în urma acelor întâlniri, ca cele din sufrageria lui Oprea. Odată cu plecarea lui Coldea, s-a pus batista pe ţambal", a tunat Dragomir.

„Toată lumea vorbește astăzi despre Sistem. Cu S mare. Eu am fost un membru al sistemului, sistemul este format din sutele, mii de oameni: bărbați și femei, care fac parte din diferite instituții ale statului român, în special insituțiile de forță, și care zi de zi desfășoară activitatea pentru interesul statului român. Acesta este Sistemul. În interiorul Sistemului avem o diferență terminologică, care la noi a început să fie extrem de pregnante și se vede prin abuzuri. Statul paralel. Este altceva decât sistemul, statul paralel este o clică, o mafie. O gașcă de băieți și fete de la vârful sistemului care au decis să utilizeze instituțiile și sistemul în scop personal. Ori lucrurile astea au început să se vadă în 2009”, a declarat Dragomir în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Asta nu e tot. Dragomir spune că celebrul câmp tactic este o realitate şi că SRI şi DNA aveau colaborări pentru a obţine sentinţe favorabile în justiţie. Dezvăluirile sunt fără precedent şi extrem de grave. "Ofiţerii SRI făceau rechizitoriile, iar bravii procurori DNA le luau le contrasemnau şi le trimiteau în instanţă. Sperau ca cei din câmpul tactic să dea decizii favorabile. SRI dădeau bileţele şi erau dictate complete de judecată. Erau relaţii personale între judecători şi ofiţeri care erau implicaţi în câmpul tactic. Dumbravă sprijinea judecătorii să ajungă în poziţii. A fost şi prin şantaj cum ar fi fost arhiva SIPA. Au fost şi ofiţeri acoperiţi în justiţie. Când vorbim de ofiţeri acoperiţi între procurori şi judecători se încalcă grav Constituţia", spune Dragomir, care devoalează relaţia cu Florian Coldea.

"Coldea m-a executat direct ca să îmi închidă gura. Am crezut că după ce plec nu vor fi resentimente, dar au existat resentimente. Nu a fost înţelegeri, ci ură. Nu am fost lăsat să îmi desfăşor activitatea. Am avut mai multe discuţii cu Coldea. Eram în relaţii foarte apropiate. Ne cunoşteam. Eram prieteni din 1996", a mai spus Dragomir.

Seria dezvăluirilor despre Coldea a continuat şi mai virulent. "Au avut loc mai multe şpriţuri la Sinaia. Sigur există rapoarte. Acea locaţie beneficiază şi de protecţie contrainformativă. Florian Coldea a ordonat arestări şi în prezenţa mea. În faţa comisiei parlamentare sau a unui judecător pot spune. Deocamdată eu sunt sub jurământ", a dezvăluit Dragomir.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.