Reteaua Corect

De ce a venit Covidu' mai repede în vestul Europei!

Scris de newsreporter in 07 iulie 2022 la 10:20, in Social. 581 vizualizari Intra in discutie Taguricovid, vestul europei shortlinkhttp://crct.ro/nzQc

Acum vreo trei săptămâni scriam despre pandemia indusă în această toamnă, ca mijloc suplimentar al guvernărilor de a încerca înăbușirea grevelor anunțate prin restricțiile de deplasare specifice stării de alertă, pe lângă presiunea multinaționalelor de medicamente de a putea vinde din nou vaccinuri.

Între timp, grevele s-au înmulțit în Olanda, Marea Britanie, Franța, Belgia, Spania, Italia, Germania, și ca la o apăsare de buton, raportările de covidați au crescut de la câteva sute la sute de mii de cazuri, iar restricțiile de tip purtare de mască au fost impuse de guverne rapid.

Aseară am primit și explicația devansării ''calendarului Covid'' pentru această vară, în loc de toamnă, deoarece am văzut graficul anunțat în avans al grevelor transportatorilor, pe care-l puteți observa în fotografia de AICI (21 de greve doar în transporturi, din care 12 au avut deja loc în iunie, restul urmând în iulie, fără a mai socoti și blocarea drumurilor în Olanda de către fermieri).

Mulți dintre voi ați resimțit direct efectele grevelor prin perturbarea zborurilor aeriene din ultimele două săptămâni. Așadar, neavând mijloacele de a stopa grevele prin negocieri/soluții, și având anunțate multe altele din pricina crizei energetico-alimentare, guvernanții preferă soluția pandemiei induse pentru a încerca blocarea adunărilor mari de oameni ce-ar putea forța căderea guvernelor prin presiuni din stradă.

Scenariul coaliției ''Guverne-Big Pharma'' e pe cale să se repete deci în administrarea noii pandemii, diferența specifică acum e că economiile sunt secătuite deja, banii oamenilor sunt mult mai puțini, iar penuria de energie și alimente a devenit certă. Singura întrebare deci e dacă cetățenii Europei vor înghiți din nou minciuna pandemiei induse sau se vor revolta în masă.

Cozmin Gușă

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.