Reteaua Corect

Daniel Dragomir: Florian Coldea a deschis la SRI seria de furăciuni cu doctoratele

Scris de newsreporter in 29 septembrie 2018 la 10:31, in Social. 83 vizualizari Intra in discutie TaguriDaniel Dragomir, doctorat, florian coldea, gabriel oprea, plagiat, sri shortlinkhttp://crct.ro/ntmC

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir afirmă pe blog, în contextul scandalului generat de confirmarea de către Academia SRI a suspiciunilor de plagiat în cazul lui Mihai Stănișoară, fost ministru al Apărării, Neculai Onțanu, fost primar al Sectorului 2, Adela Loredana Popescu (Neagu), fostă secretară a lui Gabriel Oprea, și a generalului SRI (r) Dumitru Dumbravă, că cel care a deschis „seria de furăciuni cu doctorate” în cadrul Serviciului este fostul director adjunct Florian Coldea, pe care îl numește „tatăl hoților”.

„Florian Coldea a deschis la SRI seria de furăciuni cu doctoratele. Stiu, sună mai bine plagiat, dar, de fapt, este vorba de un furt ordinar și de un abuz care a avut ca scop obținerea de foloase, bani și funcții. Din bugetul statului. Fapte penale adică.

După Coldea și Dumbravă, mulți alți hoți au urmat. Aceștia sunt bravii ofițeri ai țării. Cei care au condus lupta anti-corupție. Ei, hoții, s-au făcut “doctori” și s-au pus în capul mesei.

Speriat că va fi prins, Coldea l-a pus pe “ministrul Mihnea Costoiu” să îi fure lucrarea de la Biblioteca Națională. A încercat să își acopere urmele: acesta este cursul pe care îl preda, de fapt, la Academia Națională de Informații și la Cluj. El, tatăl hoților, nu preda etica, el preda doar hoția.

Însă un exemplar din “lucrarea originală” i-a scăpat. Din informațiile mele, ultima copie rămasă se află la Gabriel Oprea acasă. Ca și “conducător al doctoratului” a păstrat o copie. De câteva săptămâni, cu rugăminți, negocieri, plânsete, tatăl hoților se chinuie să îl convingă pe Gabriel Oprea să îi dea ultimul exemplar.

Va avea Gabriel Oprea curajul să iasă public, într-o conferință de presă și să predea publicului ultimul exemplar din lucrarea plagiată a lui Coldea?
Interesul național va câștiga în fața șantajului lui Coldea?

Ce ziceți? Îl rugăm cu toții frumos pe Gabriel Oprea să ne dea lucrarea plagiată?”, a scris Daniel Dragomir pe romania30.ro.

1.

Academia SRI confirmă plagiatele generalului SRI Dumitru Dumbravă și a fostului ministru Stănișoară

Publicat in 29 septembrie 2018 la 10:24

"Raportul confirmă suspiciunile de plagiat". A fost nevoie de trei ani pentru ca această propoziție simplă să fie asumată și făcută publică de Comisia de Etică a Academiei Naționale de Informații "Mihai Viteazul" (ANIMV) din subordinea SRI, scrie pressone.ro.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.