Reteaua Corect

Daniel Dragomir: Decizia CCR privind ilegalitatea protocoalelor, o victorie amară

Scris de newsreporter in 16 ianuarie 2019 la 18:40, in Social. 485 vizualizari Intra in discutie Taguriccr, Coldea, Daniel Dragomir, decizie, dumbrava, ilegal, Kovesi, maior, protocol, sri shortlinkhttp://crct.ro/ntSK

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir afirmă pe blogul său că decizia de miercuri a CCR, prin care protocoalele SRI au fost declarate ilegale, reprezintă o victorie amară. Iată mesajul lui Dragomir:

„Astăzi, decizia Curții Constituționale a aruncat în aer noua Securitate și mizeria statului paralel creat prin “protocoalele secrete” de către Maior, Kovesi, Coldea și Dumbravă.

Este meritul unor oameni curajoși (politicieni, jurnaliști, funcționari ai statului și cetățeni obișnuiți) care au îndrăznit să scoată la iveală aceste “protocoale” și să lupte cu hidra noii Securități.
Îi putem număra pe degete. Sunt mândru că am fost unul dintre ei.

De asemenea, să nu uităm că un rol determinant l-a avut Comisia SRI condusă de Claudiu Manda. Parlamentarii din comisiile anterioare, care au închis ochii și au fost complici ai SRI în aceste abuzuri, trebuie trași la răspundere.

Dar, după această decizie, Coaliția la guvernare are o uriașă responsabilitate și trebuie să ia două măsuri guvernamentale (ori prin OUG ori Parlamentul trebuie chemat mâine la muncă):

1. Tragerea la răspundere penală a celor care au semnat aceste protocoale, a celor care au încălcat flagrant democrația, Constituția și drepturile fundamentale ale românilor, din 2009 până astăzi. Pentru că acești oameni au comis cea mai mare crimă: nu doar au distrus destinele a zeci de mii de români, au subminat democrația, au atentat la ființă statului român.

2. Repararea nedreptăților provocate de aceste acte ilegale și neconstituționale, repararea abuzurilor comise. O decizie a CCR nu îi aduce din morți pe cei ce au fost omorâți de aceste abuzuri, nu ne dă înapoi zilele de arest ilegal pe “protocoale”, nu readuce împreună familiile distruse. Este momentul în care actuala Coaliție trebuie să ia o decizie, luptă cu statul paralel și îi apară pe români sau continuă văicăreala televizată.

Decizia curajoasă a Curții Constituționale a readus democrația în România. Este datoria Coaliției de la guvenare să asigure respectarea democrației în țara noastră.
Lupta nu s-a încheiat!

Trăiască România liberă!”

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.