Reteaua Corect

Cum falimentează bebelusha albă o firmă românească de 1000 de angajați

Scris de newsreporter in 16 iulie 2021 la 10:19, in Social. 702 vizualizari Intra in discutie Taguriedi, paza, primar, sectorul 1, unitati scolare shortlinkhttp://crct.ro/ny8e

Zilele acestea circulă in presă o informație din categoria intoxicărilor cu care ne-a obișnuit pseudo-edila de la Sectorul 1.

După ce războiul cu "mafia" gunoiului - pornit din interese cât se poate de oculte - s-a dovedit doar o demență prin care a fost sacrificată sănătatea locuitorilor, bebelușa albă continuă "jihadul" impotriva capitalului românesc, batjocorind legea, dar periclitând și siguranța copiilor din școlile și grădinițele din Sectorul 1, precum și a bolnavilor din spitalele administrate local. Ca și când acumularea de gunoaie sau șobolanii nu ar fi fost destul.
În ceea ce priveste problema pazei din unitățile școlare și spitalicești din Sectorul 1, comunicatele Primăriei mint cu nerușinare.
Astfel, se pare ca încheierea unui contract de pază a școlilor și spitalelor pe 2 luni de zile este doar un tertip abuziv, prin care se încearcă tocmai falimentarea celui mai ieftin furnizor de astfel de servicii, care a câștigat o licitație lansată in 2018, fapt confirmat chiar de instanță.
Pentru a înțelege ticăloșia de care se poate da dovadă, să precizăm că înaintea lansării oricărei licitații, beneficiarul serviciului de paza angajează o societate acreditată de Ministerul Afacerilor  Interne pentru a întocmi o Analiza de Risc, iar în baza acesteia se elaborează Plan de Paza a obiectivului, sub îndrumarea și cu avizul Poliției.
În pofida acestui Plan imperativ din punct de vedere legal, și care prevede fără echivoc necesarul de posturi de agenți de pază, de la dobândirea funcției de Primar, Clotilde Armand a redus cu 70% numărul acestora. 
Mai mult, se spune că directorii de școli ar fi fost "convinși" să își asume aceste reduceri ilegale, al căror singur scop a fost blocarea activității firmei care câștigase licitația și să își asume eventualele evenimente neplăcute și situații periculoase la care sunt expuși copiii care învață în școlile din Sectorul 1.
Vă întrebați de ce? Odată scoasă de pe piață, în ciuda experienței și a prețurilor mici, rămâne locul liber pentru societățile "agreate" de bebelușa albă.
 Încă din 2020 fusese finalizată o procedură de achiziție, câștigată de aceeași societate, pe care primărița a refuzat să o valideze prin încheierea contractului, invocând o contestație care susținea că prețul ofertantului câștigător ar fi prea mic. Deși legea nu o împiedica să încheie contractul, a fost așteptată decizia Instanței, care a decis în favoarea ofertantului câștigător, validând procedura și a obligat, implicit, Primăria la finalizarea procedurii de atribuire.
Însă Primarul Sectorului 1 refuză încheierea contractului, chiar la un preț mic, și brusc nu mai vrea să facă economie la bugetul sectorului, preferând sa semneze prelungiri cu câte 2 luni ale vechilor contracte, cu posturile reduse cu 70%. 
Între timp, pentru a ridica suspiciuni asupra firmei câștigătoare, transmite comunicate ce sugerează favorizarea acesteia prin aceste contracte temporare, în fapt ele fiind cauza intrării în insolvență și al iminentului faliment al unei societăți cu peste un deceniu vechime și peste 1300 angajați. În urma acțiunilor Primarului Sectorului 1, aprox. 600 de persoane angajate la această societate au rămas oricum fără loc de muncă, în plină criză sanitară și economică.
Se pare că apărătorii statului de drept întorc privirea în astfel de cazuri, la fel ca și instituțiile abilitate cu investigarea abuzului în serviciu, o expresie atât de dragă acum câțiva ani, dar inofensivă în fața alogenilor cocoțați fraudulos în fruntea administrației.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.