Reteaua Corect

Contractele lui Dan Barna, scoase la suprafață

Scris de newsreporter in 06 noiembrie 2019 la 12:09, in Social. 39 vizualizari Intra in discutie Taguriancheta, contracte, dan barna, Rise Project, USR shortlinkhttp://crct.ro/nveo

După ancheta RISE Project, ies la suprafața noi informații incendiare despre afacerile derulate de Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale, cu bani europeni, relatează Știripesurse.ro., citând Bugetul.ro.

Dezvăluire. Bugetul.ro a intrat în posesia tuturor contractelor pe care Dan Barna, prin firma Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL, le-a avut, în calitate partener și solicitant, cu Ministerul Fondurilor Europene.

Potrivit informațiilor solicitate de Bugetul.ro și primite, în exclusivitate, de la Ministerul Fondurilor Europene, în perioada 2009-2015, la avea vreme fiind asociat în cadrul firmei Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL, Dan Barna a derulat 14 contracte cu MFE, prin programul Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), elaborat de România şi aprobat de Comisia Europeană.

ATENȚIE!! După cum ne-a informat MFE, firma lui Dan Barna a derulat aceste proiecte în calitate de partener și solicitant, nu de consultant.

Valoarea totală eligibilă a acestor proiecte, potrivit datelor pe care ni le-a furnizat Ministerul Fondurilor Europene, a fost de 107.182.326,07 lei (22.564.700 de euro).

Vezi și EXCLUSIV Firmele înființate de Dan Barna și Dragoș Pîslaru (PLUS), jumătate de milion de euro de la Guvernul ‘Dragnea’! Rovana Plumb a semnat documentul

De asemenea, contribuția totală a statului român și a Uniunii Europene (RO+UE) la aceste proiecte a fost de 103.668.583,12 lei (21.806.601 euro).

RISE Project a dezvăluit, marți seara, că „nu există exemple de succes printre proiectele sociale pe fonduri UE gestionate de Grupul pentru Consultanță și Dezvoltare DCG, firma lui Barna, în calitate de mananger și finanțator (deci, nu de consultant)”.

Citiți pe Bugetul.ro toate cele 14 contracte pe care Dan Barna le-a avut cu Ministerul Fondurilor Europene

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.