Reteaua Corect

CNA a trecut la represalii extreme după ce a publicat poze cu minori. Liderul elevilor de la Liceul

CNA a ripostat virulent după ce mai multe publicatii au aratat ca membrii institutiei au trecut la amenintari mai mult sau mai putin voalate asupra unor copii de liceu după ce acestia le-au adresat intrebari incomode in cadrul unui program scolar denumit "Scoala Altfel" si le-au facut publice, relatează Ziuanews.

Despre acest prim incident am relatat AICI.

Dupa aparitia articolelor de presa, CNA a trimis un drept la replica publicatiilor jurandu-se, in ciuda evidentelor (materiale audio si video), ca nu e nimic adevarat si ca totul ar fi o inventie de presă la unison din partea publicatiilor Capital, Ziuanews, Lumea Justitiei si Bună Ziua Iași. Nimic demn de remarcat în acea replică, poate doar faptul ca dintr-un imbold tipic unor servanti ai politicienilor și serviciilor secrete, acestia acuzau ca initiatorul Clubului de presă - club care a devoalat abuzul - si-ar fi folosit propriul copil pe post de provocator, ca sa iasa ditamai taraboiul. Desi nu i-au nominalizat, este vorba despre Sorin Rosca Stanescu si fiul acestuia, Sabin. Nu Sorin Rosca Stanescu si nici Sabin nu au organizat intalnirea cu cei din CNA, care se dorea o discutie libera. Liceul International Ioanid a fost organizatorul, mai precis un cadru didactic aflat in relatii de amicitie cu Monica Gubernat, proaspat-numita sefă a institutiei de cenzură.

Aflam astazi că nu a fost suficient dreptul la replică din partea CNA, ci că s-au facut, mai departe, presiuni asupra corpului profesoral al Liceului International Ioanid, care a trecut, la randu-i, la represalii. Sabin Rosca Stanescu a fost dat afara din functia de presedinte (reprezentat) al elevilor, ales in mod democratic. Cu toate ca, repetam, nu el a fost organizatorul actiunii (si chiar daca ar fi fost, care era problema?), sau ce vina are el ca este fiul jurnalistului Sorin Rosca Stanescu, o persoana publica de mare notorietate, initiator al Clubului de Presa, organism care a prostestat in repetate randuri fara de cenzura extremă pe care o practica CNA nu numai in relatia cu televiziunile si radiourile, dar si - mai nou - in mediul online? Si, apropos, cum si-a permis CNA sa posteze pe siteul propriu imagini de la intalnirea cu copiii fara sa ia acordul scris al părintilor pentru ca fețele minorilor sa fie expuse public?! (imagini mai jos, cat si pe siteul CNA - in ce ne priveste pastram pozele in format mic tocmai pentru a proteja identitatea minorilor).

Ziuanews

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.