Reteaua Corect

Cine e Sandu Matei alias Sandy, bătăușul din Piața Victoriei

Sâmbătă, un bătrân de 71 de ani, Alexandru Tiurbe, a fost lovit cu bestialitate și pus la pământ de un protestatar chiar în fața Guvernului, în urma incidentelor care au avut loc în Piața Victoriei. Între cei doi avusese loc un schimb de replici dure. Cel care a provocat totul a fost Sandu Matei alias Sandy, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, scrie Știripesurse.ro.

Acesta a încercat să obțină de la bătrân o reacție referitoare la protestele care erau în desfășurare la acel moment în Piața Victoriei.

Situația a degenerat când cei doi au început să-și adreseze cuvinte jignitoare. După ce bătrânul l-a lovit pe Sandu Matei cu un rucsac, acesta a ripostat cu un pumn care l-a nimerit pe bătrân exact în ochi.

Bătrânul a povestit la "Sinteza zilei" că, cel mai probabil, Sandu Matei l-a lovit cu un "box", o armă albă din material dur cu găuri pentru degete și cu o creastă zimțată cu care se atacă ținând pumnul strâns. Efectul loviturii cu o astfel de armă este devastator.

Într-una dintre postările sale, Sandy se laudă prietenilor săi de pe Facebook cu o legitimație de acces în Parlamentul României, anunță Antena 3.

În altă postare scrie doar "Am o idee de 8 mm", făcând referire la calibrul cartușelor unei arme de foc.

 

Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de duminică seară a emisiunii "Sinteza zilei", un interviu exclusiv cu Sandu Matei, protestatarul care l-a bătut pe un bătrân de 71 de ani în fața Guvernului, după ce cei doi au avut un schimb de replici.

"Eu filmam atunci, eram pe live. Există live-ul (...). L-am întrebat foatre frumos pe acel om în vârstă ce părere are despre ce se întâmplă în Piața Victoriei, oamenii fiind acolo cu steaguri. Și răspunsul său a fost.. nu știu dacă pot să spun pe post. M-a înjurat și pe mine, de fapt pe ei și apoi și pe mine. Am continuat cu live-ul după el. M-a scuipat, m-a înjurat - este totul pe live, pe filmare. Nu vreau să mă victimizez, dar la un moment dat spun iată dragii mei cum răspunde un membru PSD sau un pesedist. Și-atunci el și-a scos ghiozdanul, a vrut să-mi dea cu el în cap și m-a lovit un pic pe umăr, simțind ca o piatră înăuntru. El era oricum mare, dar ghiozdanul a fost foarte greu. După aceea mi-a sărit telefonul din mână. În momentul acela am avut reacția de autoapărare și am lovit. Recunosc, îmi pare rău. L-am lovit - o singură dată. A fost o reacție bărbătească, de la bărbat la bărbat", a spus Sandu Matei.

Bătăușul povestește că apoi a urmat intervenția agresivă a jandarmilor, care l-au pus la pământ ca pe un infractor.

 

 

1.

Povestea bătrânului bătut de protestatari în Piața Victoriei

Publicat in 04 decembrie 2017 la 11:03

Un bătrând de 71 de ani a fost bătut, sâmbătă, de protestatarii din Piața Victoriei. Sâmbătă seara, au apărut informații că bătrânul ar fi un fost șef al Securității care avea drept scop incitarea manifestanților. Alte surse vehiculau că e un fost medic, transmite Știripesurse.ro.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.