Reteaua Corect

Cele mai bune companii romanesti care fac acum angajari

Scris de dana conerth in 13 Mai 2011 la 20:23, in Social. 65 vizualizari Intra in discutie Taguriangajari, bune, companii shortlinkhttp://crct.ro/nfC3

Companii romanesti din liga mare-BitDefender, Albalact, Polisano, Antibiotice Iasi si Arabesque-jucatori de top in pietele in care activeaza, fac angajari. Specialistii in C/C++ pot aplica la Bitdefender, candidatii care vor sa faca o cariera in marketing medical pot candida pentru un job de reprezentant medical la Antibiotice Iasi, personalul medical din Bucuresti poate aplica pentru un job la Polisano, iar cei care vaneaza joburi in vanzari pot trimite aplicatia la Albalact. Vezi mai jos lista pozitiilor deschise la unele dintre cele mai mari companii romanesti.

Sanse pentru angajatii care viseaza la o cariera in domeniul medical Sanse pentru angajatii care viseaza la o cariera in domeniul medical
Sursa imagine: money.ro

BitDefender

Producatorul roman de solutii de securitate a datelor, unul dintre cei mai mari jucatori din piata locala de securitate, se numara printre cele mai raspandite produse romanesti in lume, fiind folosit de peste 41 milioane de utilizatori individuali si corporate in 180 de tari, potrivit money.ro

 Compania recruteaza un product manager in Capitala. Daca esti absolvent al unei facultati cu profil tehnic si ai experienta relevanta in domeniu, esti eligibil pentru acest job.

Bitdefender mai cauta in Bucuresti un dezvoltator senior PHP. Te califici pentru acest job daca ai cunostinte solide de PHP, javascript, html/dhtml, css, ajax, noSQL si C/C++.

Compania cauta un senior software engineer in Capitala. Candidatul ideal are cunostinte solide de ANSI (C89), C99 C, CP/IP, UDP, SMTP si POP3, Python, SCons, gcc, binutils, gdb.

Bitdefender mai vrea un web analytics specialist. Daca ai cel putin 2 ani experienta relevanta in aceasta nisa si esti un foarte bun vorbitor de limba engleza, esti eligibil pentru aceasta pozitie.

Bitdefender recuteaza in aceasta perioada un dezvoltator pentru Android. Candidatul ideal are cel putin 3 ani experienta in C/C++ si 1-2 ani experienta relevanta in domeniu. 29 mai e ultima zi in care poti aplica la job. 

In Bucuresti, Bitdefender mai cauta un webmaster care are cunostinte solide de HTML si CSS, cunostinte medii de  JavaScript si PHP, dar si cunostinte de baza de SQL si  Photoshop.
 Tot in Capitala, Bitdefender cauta un software engineer (C/C++) si un bun vorbitor de limba germana pe partea de suport tehnic.

Antibiotice Iasi, cel mai mare producator roman de medicamente generice, vaneaza 5 candidati in aceasta perioada.

 Firma angajeaza 5 reprezentanti medicali la Brasov, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti. Candidatul ideal are carnet de conducere categoria B de minimum 1 an, este un bun negociator si comunicator, si este absolvent de facultate (Medicina, Farmacie sau domenii conexe). 

Grupul Polisano, unul dintre cei mai mari jucatori din piata serviciilor de sanatate din Romania, angajeaza la clinica din Capitala un medic de familie, un fiziokinetoterapeut, un asistent medical generalist, un medic cardiolog, oftalmolog, neurolog, specialist medicina interna, un ginecolog si un dermatolog. 

Grupul mai recruteaza pentru Centrul Medical Polisano din Sibiu un asistent medical generalist (detalii, aici) si un bucatar cu cel putin 1 an experienta in domeniu. 

Albalact este singurul jucator independent dintre producatorii locali de lactate si cel mai mare producator local din piata de profil listat la bursa (ALBZ). Principalul actionar al Albalact este Petru Ciurtin cu o participatie de 31.73% si cel mai notabil actionar minoritar este fondul de investitii din Cipru RC2, cu o participatie de 25.44%.

 Albalact angajeaza la Bacau un sofer distributie. Candidatul ideal are permis categoria B si C, atestat ARR si experienta in distributie si gestiune de marfa. 

Firma mai recruteaza un area sales supervisor la Bacau. Te califici pentru acest job daca ai minimum 3 ani experienta in vanzari si, de asemenea, experienta intr-un post de coordonare in vanzari. Pentru detalii, intra aici. Acelasi post este disponibil si la Pitesti. 

In Bacau firma mai recruteaza un agent de vanzari care sa aiba cel putin 1 an experienta in industria alimentara. 

Arabesque, cel mai mare furnizor de materiale de constructii din piata locala, controlat de familia Rapotan, recruteaza pentru 9 pozitii deschise in cadrul firmei. Concret, Arabesque angajeaza cate un sef de departament vanzari in urmatoarele orase: Baia Mare, Brasov, Focsani, Galati, Iasi, Pitesti, Targu-Mures si Constanta.

Te califici pentru un job la Arabesque daca ai absolvit studii superioare cu profil tehnic, ai cel putin 1 an experienta in conducerea unei echipe si permis de conducere categoria B.

 In Bucuresti si Galati firma recruteaza un asistent manager. Candidatul ideal este licentiat, vorbeste limba engleza la nivel avansat, e un bun comunicator, stie sa opereze un PC si are o tinuta business.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.