Reteaua Corect

Ce a spus la proces jurnalista care-l acuză pe Trump de viol

Scris de newsreporter in 27 aprilie 2023 la 08:03, in Social. 353 vizualizari Intra in discutie Taguridonald trump, E. Jean Carroll, jurnalista, proces, viol shortlinkhttp://crct.ro/nBef

Autoarea americană E. Jean Carroll l-a acuzat pe fostul preşedinte american Donald Trump că a agresat-o la mijlocul anilor 1990, într-o cabină de probă de la magazinul universal de lux din New York Bergdorf Goodman, relatează Știripesurse.

„Sunt aici pentru că Donald Trump m-a violat”, a spus, miercuri, autoarea şi fosta editorialistă americană E. Jean Carroll, în timpul unui proces civil la New York, scrie AFP preluată de News.ro

În a doua zi a acestui proces la tribunalul federal din Manhattan, E. Jean Carroll, în vârstă de 79 de ani, a vorbit cu o voce calmă şi serioasă, în faţa celor nouă cetăţeni aleşi să stabilească dacă Donald Trump a agresat-o sau nu la mijlocul anilor '90, într-o cameră de probă a magazinului universal de lux din New York Bergdorf Goodman.

Apoi, într-o tăcere deplină, fosta editorialistă a revistei Elle a continuat: „Şi când am scris despre acest subiect (într-o carte din 2019), el a spus că nu s-a întâmplat. Mi-a minţit şi mi-a stricat reputaţia”.

„Sunt aici să-mi reiau cursul vieţii”, a adăugat ea.

Timp de mai bine de o oră, scriitoarea, elegantă, distinsă cu trăsături uşor ridate, a povestit întâlnirea cum o întâlnire atât de amuzantă cu Trump s-a transformat într-un coşmar în dressingul departamentului de lenjerie de la etajul 6.

Potrivit relatărilor ei, omul de afaceri din New York, celebru la acea vreme, o recunoaşte pentru că scrie o rubrică în Elle, „Întreab-o pe E. Jean”, spune el şi o invită pe un ton foarte jucăuş să îl ajute să aleagă un cadou. În departamentul de lenjerie intimă, Donald Trump ia o „lenjerie de corp”. E. Jean Carroll încă nu poate explica la mai mult de 25 de ani de la presupusele fapte cum a reuşit să-l urmeze în cabină. Ea afirmă că Donald Trump a împins-o la perete, a blocat-o, i-a dat jos lenjeria intimă şi a penetrat-o cu "degetele", apoi cu sexul. Scena a durat "câteva minute".

„Ştiu că oamenii au trecut prin mult mai rău, dar am devenit incapabilă să am o viaţă amoroasă”, a mărturisit E. Jean Carroll.

De ce a durat mai mult de 20 de ani pentru a vorbi? „Mi-a fost frică de Donald Trump (...) Mi-a fost ruşine (...) Am crezut că este vina mea”.

Fostul preşedinte al Statelor Unite, care nu se află în proces penal, nu a fost prezent marţi şi miercuri şi nu este aşteptat să se prezinte în instanţa civilă. Dar avocaţii săi ar trebui să o interogheze pe E. Jean Carroll. Marţi, unul dintre ei, Joe Tacopina, a descris-o drept o povestitoare avidă de bani şi recunoaştere.

Știripesurse

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.