Reteaua Corect

Cancan: Cozmin Gușă își mută întreaga familie în Austria

Scris de newsreporter in 31 Mai 2019 la 10:11, in Social. 75 vizualizari Intra in discutie Taguriaustria, cozmin gusa, familie, fiica, fiu, muta shortlinkhttp://crct.ro/nuvO

Cozmin Gușă, bossul Realitatea TV, a luat o decizie radicală: își mută întreaga familie în Austria! CANCAN.RO, a obținut primele declarații ale cunoscutului consultant politic în legătură cu planurile sale. Atenție, avem și imagini în premieră națională.

Pentru unii o surpriză, pentru mulți, însă, o decizie previzibilă a lui Cozmin Gușă. De dragul copiilor și pentru viitorul familiei, moderatorul super-emisiunii “România 2019” a hotărât să petreacă mare parte din timp la Viena. În continuare, CANCAN.RO, vă prezintă, în detaliu, motivele pentru care celebrul consultant politic a luat această decizie.

Andi și Daria, “comorile” lui Cozmin Gușă

Copiii lui Cozmin Gușă au planuri mari la Viena

În septembrie, Daria, fiica lui Cozmin Gușă, împlinește 16 ani. A dat admitere la Școala Americană din capitala Austriei și a fost acceptată în poate cea mai bine cotată instituție de profil din Europa. Ulterior, adolescenta are în plan să continue studiile în SUA.

În România, Daria a frecventat cursuri doar în sistemul de stat. A fost premiantă cu nota 10 și olimpică națională. În plus, vorbește fluent patru limbi străine, deși niciodată nu a primit meditații.

Andi este fiul lui Cozmin Gușă. La finalul lunii iunie va împlini 22 de ani. Termină, acum, disertația la Facultatea de Business Internațional, cursuri pe care le-a urmat la Rotterdam, în Olanda. Recent, a fost admis la trei masters-uri în Viena, grație rezultatelor pe care le-a obținut.

Motiv suficient să-și clădească un viitor în capitala Austriei. A acceptat, deja, să locuiască alături de sora lui, cei doi înțelegându-se perfect din toate punctele de vedere.

Va fonda la Viena o companie de consultanță

Cozmin Gușă își mută familia în Austria

De altfel, Cozmin Gușă le-a și închiriat copiilor săi un apartament la Viena, unde să locuiască. De precizat că Andi este, la fel ca și tatăl său, pasionat de sporturile de contact. Campion la judo, tânărul își caută un club din Viena prin intermediul căruia să concureze în campionatul național din Austria.

Motivele prezentate mai sus sunt mai mult decât întemeiate pentru Cozmin Gușă să se stabilească, temporar, în Austria. Bossul Realitatea TV mai are, conform unor surse, un plan. Este decis să fondeze la Viena o companie de consultanță strategică pentru Balcanii de Vest, care să includă România, Moldova și țările din fosta Iugoslavie.

“Nu înseamnă că mă mut din România, dar…”

Compania va fi destinată oamenilor de afaceri sau politicienilor care doresc să relaționeze la Viena. Nu este exclusă consultanța electorală nici pentru politicienii austrieci.

Nu înseamnă că mă mut din România, dar voi sta destul de mult timp acolo fiindcă eu consider Viena un centru emergent pentru afacerile strategice de tip geo-economic sau politic-regionale în Balcanii de Vest. Este poate cel mai important centru. Voi fi acolo destul de des până o fondez (compania de consultanță, n.r.). Voi avea un personal internațional acolo și va fi ca o afacere de familie pe care Andi și Daria o vor putea duce mai departe”, a spus Cozmin Gușă pentru CANCAN.RO


Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.