Reteaua Corect

Avocatul Dan Chitic, despre decizia CCR privind protocoalele: Este doar o victorie de etapă

Avocatul Dan Chitic, fondator al Partidului Alianța Națională, a comentat miercuri, într-un mesaj postat pe Facebook, decizia Curții Constituționale cu privire la protocoalele SRI. Iată mesajul lui Dan Chitic:

„System error…

“CTRL+ALT+DEL” sau “format Sys://“ ?

Astăzi, democrația, normalitatea și starea de drept au reputat o importantă victorie asupra “Sistemului”, asupra “Statului paralel”. Este însă doar o victorie de etapă în situația în care nu vor fi luate imediat măsurile care se impun.
Este victoria obținută de doar câtiva oameni curajoși: din societatea civilă, câțiva din clasa politică și mai ales a judecătorilor CCR - judecători care au avut curajul să pronunțe o Decizie care seamănă mai mult cu un diagnostic, cu o radiografie a unei aberații decât cu o soluție care să rezolve Problema.

Cei care sunt chemați să rezolve problema sunt oamenii noștri politici, cei care reprezintă poporul român și care au obligația să găsească rezolvarea. Soluția trebuie legiferată cu mult curaj și hotărâre. În caz contrar, “Sistemul” se va reorganiza și va găsi noi căi de a subjuga democrația și societatea civilă din România.

Acesta este motivul pentru care această Decizie a CCR nu trebuie să fie doar o oprire și o repornire a “Sistemului”, ci o formatare, o reformare și o reprogramare fundamentală a sistemului instituțional din România, singura opțiune care va trebui să facă imposibilă reorganizarea în alte forme și sub alte modaități de manifestare a ceea ce numim “Statul paralel”.

Este motivul pentru care Alianța Națională (PAN) cere regândirea și rescrierea într-o notă democratică a legilor siguranței naționale, reformarea și restructurarea radicală a Serviciului Român de Informații - sursa și inițiatorul abuzurilor și a acaparării instituțiilor fundamentale ale României, revenirea la codurile Dongoroz, lustrația “magistraților” colaboraționiști, urmată de garantarea unei reale independențe a magistraților - care trebuie scoși de sub presiunea și șantajul instituțiilor de forță și, nu în ultimul rând, stabilirea unor căi de reformare a hotărârilor abuzive și măsuri reparatorii pentru victimele “Sistemului”.

Orice moment pierdut, orice ezitare în luarea măsurilor care se impun pentru modificarea legislației este un act de trădare a interesului național, este un act de colaboraționism cu “statul paralel”!

Alianța Națională (PAN) solicită Parlamentului să își asume rolul instituțional și funcțiunea de reprezentant al suveranității naționale: vrem dreptate până la capăt!”

1.

E oficial: Protocoalele sunt ilegale

Publicat in 16 ianuarie 2019 la 17:26

Dupa Curtea Militara de Apel, care a stabilit ca protocoalele "au fost incorporate obscur in procedura penala", avem verdictul irevocabil ca protocoalele sunt ilegale si abuzive. Curtea Constitutionala a admis exceptia de neconstitutionalitate formulata de Camera Deputatilor si a stabilit ca SRI a intervenit nelegal in dosarele penale. Instantele trebuie sa ia masuri in cauzele in care s-a lucrat pe protocoale, scrie Luju.ro.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.