Reteaua Corect

Avocat: Luiza şi Alexandra sunt vii, ştim de două zile

Scris de newsreporter in 30 septembrie 2019 la 11:06, in Social. 233 vizualizari Intra in discutie Tagurialexandra măceșanu, Aurel Moldovan, avoct, detectivi, italia, luiza, vii shortlinkhttp://crct.ro/nv3L

Informaţii uluitoare vin de la avocatul familiei Alexandrei Măceşanu. El spune că, de două zile, ştie sigur că cele două victime de la Caracal sunt de fapt vii. El explică şi unde sunt fetele şi cine le-a sechestrat, scrie Capital.ro.

Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, Aurel Moldovan, spune că, pe baza investigaţiilor făcute de detectivii particulari angajaţi de Alexandru Cumpănaşu, Luiza şi Alexandra sunt vii şi se află în Italia, unde ar fi traficate de persoane care au legătură cu Gheorghe Dincă, potrivit România TV. „Ştim de două zile că fetele sunt vii”, a declarat Moldovan.

„Domnul Cumpănaşu a făcut o serie de investigaţii, a angajat pe cont propriu o echipă de detectivi particulari, care a cules informaţii despre această reţea în care este implicat Dincă. Reţeaua duce spre Italia, Bari, şi este coordonată de o altă reţea, albaneză. Din câte ştim, fetele sunt în viaţă, undeva în Italia (…) Dincă făcea parte din două reţele: una coordonată de o reţea albaneză, una care ducea direct direct în Italia, la Bari”, a precizat avocatul familiei Măceşanu.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat şi el pentru România TV că: „Poate detectivii care se apropie de Alexandra şi Luiza fac joncţiunea cu oamenii mei. Am de asemenea oameni în Italia. Totul trebuie să se desfăşoare rapid, pentru că dacă fetele sunt declarate moarte atunci nu mai avem posibilitatea că le căutăm oficial, la nivel internaţional. Noi investigăm însă şi pe Germania.”

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, spunea acum două zile că are certitudinea că fetele se află la Bolzano, în nordul Italiei.

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.