Reteaua Corect

Arestovych și germanii fac dezvăluiri șocante despre situația ucrainenilor

În a doua parte a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a adus în discuție situația dezastroasă reală din Ucraina, dezvăluită de fostul consilier al lui Zelenski, Arestovych, și confirmată de serviciul secret german BND, scrie Solidnews.ro.

„Pentru faptul că a demisionat, Arestovych, fostul consilier al lui Zelensky, a fost pus cap de  lista pe un site oficial din Ucraina pe care se cere asasinarea unor persoane printre care și ziariști, artiști, activiști”, a anunțat Iosefina Pascal la începutul emisiunii.

Arestovych a dat un interviu și a discutat cu un analist politic din Ucraina, Yuri Romanenko. Fostul consilier al lui Zelenski a spus lucruri îngrijorătoare: ‘întrebarea nu este dacă vom câștiga sau nu, ci dacă Ucraina va supraviețui ca stat între granițele de dinainte de război’. Și asta după ce au murit atâția oameni nevinovați și zeci de mii de familii au fost distruse.

Este aberant și grav să nu poți să-ți spui opinia, să nu poți vorbi liber și direct despre aceste probleme. Dacă o faci, ești omul rușilor, ești cenzurat și chiar amenințat pe model Stalinist. Demisia lui Arestovych a survenit după afirmația pe care a făcut-o cu privire la tragedia de la Dnipro, cum că a fost vorba de o rachetă rusească deviată greșit de apărarea ucraineană și astfel ea a lovit acea clădire.

‘Serviciul de informații externe al Germaniei (BND) se arată alarmat de pierderile grele suferite de armata ucraineană la Bahmut’, a relatat Der Spiegel. Interesant, BND spune că lucrurile nu sunt așa cum ne sunt înfățișate la televizor de propaganda vestică.

„Din păcate în tot acest timp mor oameni nevinovați, dispar copii, cu zecile și sutele de mii din Ucraina, se întâmplă tragedii, nenorociri. Dar dacă vorbești despre aceste lucruri sau despre situația românilor din Cernăuți și ultimele abuzuri din parte guvernului ucrainean asupra acestora, ești direct mama lui Putin și tatăl lui Putin”, a declarat Iosefina Pascal la finalul emisiunii.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro

Solidnews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.