Reteaua Corect

Apel către ministrul Vela: Faceți-o înaintea moțiunii de cenzură de luni, 31 august 2020!

Senatorul Marius Marinescu face un apel de urgență către Guvernul Orban și ministrul de Interne, Marcel Vela, înaintea moțiunii de cenzură de luni, 31 august 2020, scrie DCNews.ro.

'Înființarea Poliției Animalelor este în pericol! FPAM cere ajutorul presei iubitoare de animale să intervină pe lângă premierul Ludovic Orban pentru a adopta Ordonanța Vela, în regim de urgență, în acest weekend, înainte de votul moțiunii de cenzură de luni.' a spus Marinescu.

'Domnul ministru Marcel Vela, la întâlnirea pe care a avut-o cu iubitorii de animale, a promis că va adopta OUG privind înființarea Poliției Animalelor până la data de 1 septembrie' a zis Marinescu.

 

'În anul 2011, FPAM a încheiat un protocol cu USL în acest sens pentru înființarea Poliției Animalelor în cadrul MAI. Însă a fost dusă în derizoriu, fiind creată în cadrul Autorității Național Veterinare. Neavând nicio eficiență, s-a desființat după un an. FPAM a cerut și Guvernului Dăncilă înființarea Poliției Animalelor. Eu am fost de nenumărate ori la Guvern și i-am predat domnului Toni Greblă, secretar general al Guvernului în acea vreme, propunerea de act normativ, dar fără niciun efect.' a adăugat Marinescu.

'Federația pentru Protecția Animalelor și Mediului (FPAM) invită mass-media mâine, 28 august, ora 10, în Parcul Herăstrău, la statuia lui Charles de Gaulle, pentru o conferință extraordinară, cu informații de breaking news și discuții pe temele prezentate mai sus. Cerem oamenilor politici să nu transforme suferința animalelor în vehicul electoral.' a spus Marinescu.

'Solicităm ministrului Marcel Vela de a avea o nouă întâlnire cu iubitorii de animale pentru a prelua amendamentele la Ordonanța Vela  cu scopul de a înființa o Poliție a animalelor completă și eficientă.  De asemenea, facem apel la Marcel Ciolacu, președintele PSD, să amâne moțiunea de cenzură până când va fi adoptată Ordonanța de înființare a Poliției Animalelor. Neamânarea moțiunii și lipsa ințelegerii acestui fapt din partea PSD va fi privită ca un gest de agresiune față de iubitorii de animale și de prietenii lor, necuvântătoarele.' a concluzionat Marius Marinescu, pentru DC News.

VEZI ȘI ORDONANȚA VELA. ”Până la 1 septembrie se va întâmpla!”

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.