Reteaua Corect

Anisie anunță schimbări ale scenariilor

Scris de newsreporter in 13 septembrie 2020 la 10:29, in Social. 314 vizualizari Intra in discutie Tagurimodificari, Monica Anisie, scenarii, scoala shortlinkhttp://crct.ro/nwEF

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că au existat unități de învățământ din București care au solicitat pe ultima sută de metri schimbarea scenariului pentru începerea anului școlar, urmând ca Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Capitală să se reunească duminică și să decidă revizuirea scenariilor. Ministrul a precizat că situații speciale au apărut la Școala Centrală și la o grădiniță din București, scrie Hotnews.ro.

Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut duminică dimineață un nou tur prin unități de învățământ, afirmând că le-a cerut autorităților locale să verifice scenariile propuse de conducerile școlilor și să dispună revizuirea acestora dacă este cazul. Ea a transmis din nou părinților că trebuie să fie ”încrezători” și că îi va primi luni pe elevi ”cu zâmbetul pe buze”.

”Au șervețele, este asigurată distanțarea socială, în fiecare sală sunt camere de luat vederi. (...) Ieri am avut o discuție cu dl. prefect și cu directoarea DSP și i-am rugat să verifice toate scenariile pe care le-au propus unitățile de învățământ și în felul acesta să decidă dacă este nevoie să revizuiască unele scenarii”, a declarat Monica Anisie, adăugând că o situație specială a apărut a Școala Centrală din București.

O nouă ședință cu inspectorii generali dar urma să înceapă la ora 9.

”"Suntem într-o dinamică, prin urmare, dacă se întâmplă ceva, trebuie să luăm decizii rapide, să intervenim acolo unde este cazul şi să-i primim pe copii în condiţii extraordinar de bune, pentru că ne preocupă siguranţa şi sănătatea copiilor, dar şi a profesorilor. Cu toţii trebuie să fim sănătoşi, ca să putem să desfăşurăm un act educaţional de calitate. (...) Mâine voi fi în școală și îi voi primi pe copii cu zâmbetul pe buze, cu încredere, am vorbit am vorbit cu părinții, părinții trebuie să fie încrezători”, a mai comentat Anisie, după o vizită la o școală din Măgurele.

Hotnews.ro

Intra in discutie:
Pentru a putea intra in discutie trebuie sa fii autentificat ca utilizator CorectNews.
Daca nu ai cont, da click aici. Daca ai deja cont, da click aici.

Twitter is down for the moment!

CorectBusinessbeta

Afla tot despre business din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectPoliticsbeta

Afla tot despre politica in cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSocialbeta

Afla tot despre societate in cele 8 sectiuni ale site-ului AICI

CorectScITbeta

Afla tot despre stiinta din cele 5 sectiuni ale site-ului AICI

CorectSportsbeta

Afla tot despre sport din cele 9 sectiuni ale site-ului AICI

CorectLifestylebeta

Afla tot despre felul de trai din cele 7 sectiuni ale site-ului AICI

CorectArtsbeta

Afla tot despre arta in cele 6 sectiuni ale site-ului AICI

CorectDiasporabeta

Afla tot despre diaspora din cele 4 sectiuni ale site-ului AICI

CorectBooks »

Cumpara carti digitale la un pret mult mai bun decat cele clasice!

CorectBazaar »

Schimbi, vinzi si cumperi orice

Urmareste-ne pe:

© Copyright Corect 2010. Toate drepturile rezervate.